Leonardo DiCaprio a pus ochii pe o româncă de 21 de ani. Află cine este

Leonardo DiCaprio a pus ochii pe o frumoasă româncă, unul dintre “îngeraşii” de la Victoria’s Secret, din Statele Unite.

10 oct. 2013, 12:47

Se ştie că ultimele iubite ale actorului în vârstă de 38 de ani au fost numai manechine superbe. Pe lista frumoaselor care au trecut prin patul starului s-a aflat şi Mădălina Ghenea, iar despre relaţia lor a scris presa din toată lumea.

Mai nou însă, DiCaprio a devenit interesat de Andreea Diaconu, unul dintre noii „îngeraşi” de la Victoria’s Secret. Românca are 21 de ani, potrivit România TV.

Starul din “Titanic” organizează frecvent petreceri în cluburi de lux, de unde nu lipsesc topmodelele Victoria’s Secret. La cel mai recent chef s-a întâmplat ca Leo să o vadă şi pe Andreea Diaconu. Actorul a vrut să o cunoască pe româncă, aşa că a cerut numărul ei de telefon unei alte invitate, tot fotomodel. De altfel, DiCaprio i-a spus Andreei că abia aşteaptă următoarea ei prezentare de lenjerie de la Victoria’s Secret, care va avea loc curând.

Citeşte şi O româncă SUPERBĂ i-a suflat locul Mirandei Kerr în echipa Victoria’s Secret

Andreea se află printre puţinele modele de top din Statele Unite care nu a fost încă iubita sau soţia vreunui star faimos de peste ocean. Românca a pozat pentru cele mai în vogă reviste din lume. În afară de prezentările pentru Victoria’s Secret, Andreea Diaconu este şi imaginea unor case de modă, printre care şi Dolce & Gabbana.