Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 20 DECEMBRIE 2018. Ultima zi de Săgetator, aspect astral special!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 20 DECEMBRIE 2018 ; azi este ultima zi in care Soarele este in zodia Sagetator, iar ca miscare de final de sejur aici, Soarele este in trigon cu Uranus cel rebel, aflat inca retrograd in Berbec pana la inceput de ianuarie 2019.
Alina Costache
19 dec. 2018, 21:10
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 20 DECEMBRIE 2018. Ultima zi de Săgetator, aspect astral special!

Acest aspect dintre Soare si Uranus este un moment de „aha” important ce iti da un gust pentru aventura si pentru a face ceva chiar diferit si distractiv din aceasta noua zi de viata. Este pentru ultima data cand cele doua astre isi vor da mana in semne de foc, deci sa profitam de acest moment creativ. Intalneste-te cu prieteni pentru o stare vesela festiva, imprastie bucurie pe unde mergi sau calatoreste undeva scurt sub imboldul momentului.

Luna este in Taur, deci nu e un semn prea aventuros, dar te ajuta sa iti faci treburile, asigurandu-se ca esti bine hranit si hidratat. Insa in a doua parte a zilei, Luna ajunge in Gemeni iar mancarea devine ultimul lucru la care sa te gandesti pentru ca starea de entuziasm poate incepe. Bucura-te de seara de Joi ce anunta weekendul special ce urmeaza. Te asteapta 3 zile super-speciale, cu un aer deja festiv la orizont. Este ultimul weekend inainte de Craciun si incepe zodia Capricorn, are loc solstitiul de iarna o data cu Superluna plina in Rac ! Emotii, revelatii, noi decizii, noi inceputuri. Esti pregatit?

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :   

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu ai multe de oferit. Toata lumea apreciaza contributia ta. Totusi, nu a fost in stare sa iti oferi tie insuti suficient credit pentru tot ce ai realizat. Ar fi cazul sa dedici timp pentru a contempla de ce se intampla asta. Tu ai o mare nevoie de a fi iubit, dar mai intai trebuie sa te iubesti pe tine insuti. Prietenii si familia te sustin, dar tu esti cel mai mare sustinator al tau.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fie ca realizezi asta sau nu, exista un copil in tine ce are nevoie sa fie iubit si ingrijit. Tu esti mandru de persoana care ai devenit si este foarte bine sa fie asa. Insa tu esti rezultatul a ceea ce ai fost candva. Pozitiile planetare de azi iti sugereaza sa devii constient de toate partile din trecutul tau, si cele bune si cele mai putin bune. Numai dupa ce ai integrat toate elementele din tine poti deveni persoana care esti menita sa fii.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gandeste-te la ziua de azi ca la o binemeritata zi de odihna. Tu este de regula acea persoana spre care altii se indreapta cand au nevoie de consolare. Astazi, in ciuda tensiunii din aer, cuvintele tale par a nu avea niciun efect. Lasa alti oameni sa aiba grija de ei insisi mai bine. Tu poti petrece timp linistit citind o carte buna. Este mult mai relaxant decat sa te implici iar in dramele altora care sunt mai mult fictiune decat realitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Ce să pui la baza pepenilor ca să iasă mari și gustoși. Cel mai eficient îngrășământ natural care promite o recoltă bogată.
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A fost o legendă printre cei vii
Playtech.ro
SCANDALOS! Mihaela Rădulescu, goală pușcă! A făcut senzație cu ipostaza nud
DailyBusiness
BNR face anunțul zilei pentru toți românii cu credite în lei!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Obținerea permisului de conducere. Noi întrebări la proba teoretică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
De la 1 iulie crește salariul minim cu 400 de lei: Cu câți bani vor rămâne în mână românii după impozitare
Capital.ro
Este interzis în toată România! Legea peste care nu poți trece. Poliția te prinde imediat
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'