Marius Elisei, prima reacţie despre DIVORŢUL de Oana Roman

Marius Elisei a explicat ce s-a întâmplat între el şi Oana Roman. Lucrurile au degenerat în ultimele zile după ce Marius Elisei a postat pe Facebook un mesaj din care reieşea că se desparte de Oana Roman.
Filip Stan
12 ian. 2017, 21:36
Marius Elisei, prima reacţie despre DIVORŢUL de Oana Roman

Marius Elisei regretă ceea ce s-a întâmplat, dar spune că nu s-a pus problema unui divorţ de Oana Roman.

„Eu de ceva vreme, nu ştiu din ce cauză, nu mai pot adormi decât spre dimineaţă. Am foarte multe gânduri, planuri, idei. Stând şi căutând pe internet tot felul de soluţii, automat îţi îndepărtezi partea de somn. Trebuie să mă regăsesc, să o iau de la început. (…) Dimineaţa ne-a găsit altfel. Eu eram la bucătărie. Eu sunt o persoană care ţin în mine. Eu nu ştiu să explodez. Atunci, acumulând mai multe din urmă care s-au mai întâmplat între mine şi ea, între părinţii mei şi mai multe, eu încă le ţin în mine. Ea s-a trezit, a venit să bea apă, mi-a spus ceva şi imediat mi-a sărit muştarul. Partea nasoală e că venind şi spunându-mi, nu ceva peste cap, încărcătura mea este foarte mare, m-a găsit în faţa laptopului cu Facebook-ul deschis. La nervi am scris mesajul acela. Nu scrie despărţire, divorţ. Nu este frumos ce am făcut. (…) Tu o cunoşti foarte bine pe ea, ea se enervează şi imediat ţipă. Nu este prima dimineaţă în care mă găseşte aşa. Nu am plecat de acasă. (…) I-am explicat ei. I-am zis că îmi pare rău”, a spus Marius Elisei la o emisiune de televiziune.

Oana Roman, mesaj TRANŞANT pe Facebook referitor la divorţ

„Eu nu am plecat niciodată de acasă. Ne-am mai certat. Vom mai avea ani de relaţie, acum avem 4 ani. Mi-am dorit şi îmi doresc să fiu alături de ea în orice situaţie”, a mai spus Marius Elisei.

„Ştiu că regretă. A regretat încă din acea dimineaţă. Aşa cum am spus şi eu, cred c ă era frumos şi firesc ca el să facă aceste precizări ca să nu creadă lumea că eu vorbesc singură. De asta a şi venit singur ca să nu aibă nimeni impresia că am stat eu lângă el. El a explicat perfect că spre deosebire de mine, este un om introvertit. Nu le scoate din el. Ele se adună acolo undeva şi e de ajuns doar o fracţiune de secundă ca să facă ceva. Nu este violent. Are câte o reacţia din asta. E normal şi îl înţeleg perfect. La mine e invewrs, eu mă descarc, explodez. Au fost diverse etape. Noi am vrut să stopăm nebunia asta, să arătăm că suntem bine”, a spus Oana Roman.

„Noi mâine împlinit 4 ani de când ne cunoaştem şi duminică doi an de la nuntă. Vom ieşi cu naşii noştri la masă. Eu vreau să mă gândesc la ce e mai bine. Nu vorbim despre băutură sau despre droguri. Poate momentul ăsta a fost ca să fie mai bine de acum înainte. Cred că lumea s-a lămurit. Eu îmi cer scuze celor care au senzaţia că îi agasez apărând cu acest subiect. Am un copil, care va creşte, era de datoria mea ca să spun ce trebuie, nu să îmi spună alţii povestea. S-au găsit foarte mulţi oameni, pe care îi credeam prieteni, au vorbit foarte urât despre Marius. Chiar dacă ne vom despărţi vreodată nu voi permite să îl jignească cineva, el va rămâne tatăl copilului meu. Lovind în el, au lovit şi în mine”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Maria Isabela, născută la data de 21 februarie 2014.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Ce să pui la baza pepenilor ca să iasă mari și gustoși. Cel mai eficient îngrășământ natural care promite o recoltă bogată.
Capital.ro
Este interzis în toată România! Legea peste care nu poți trece. Poliția te prinde imediat
Playtech.ro
SCANDALOS! Mihaela Rădulescu, goală pușcă! A făcut senzație cu ipostaza nud
DailyBusiness
BNR face anunțul zilei pentru toți românii cu credite în lei!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Obținerea permisului de conducere. Noi întrebări la proba teoretică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
De la 1 iulie crește salariul minim cu 400 de lei: Cu câți bani vor rămâne în mână românii după impozitare
Capital.ro
Devine obligatoriu în toată România de la 1 iulie. S-a dat ordin în toate statele din UE
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'