Piperul te ajută să slăbeşti miraculos. 8 idei să îl consumi în fiecare zi şi să pierzi kilogramele nedorite

Piperul rosu arde calorii pe banda rulanta, devenind unul dintre cei mai puternici aliati din alimentatie ai slabitului rapid si sanatos. Desi este mai putin iute decat piperul negru, consumul regulat al acestui condiment creste viteza de ardere a grasimilor cu peste 25%, ajutandu-te sa scapi mai usor de kilogramele care-ti dau peste cap silueta!

06 sept. 2014, 07:51
Piperul te ajută să slăbeşti miraculos. 8 idei să îl consumi în fiecare zi şi să pierzi kilogramele nedorite

Iata cateva moduri simple, la indemana si savuroase in care il poti introduce in alimentatia ta zilnica!

1. Limonada

Limonada preparata din suc organic de lamaie, sirop de artar si piper rosu este una dintre cele mai cunoscute si puternice bauturi pentru slabit. Consumata zilnic, savuroasa limonada usor picanta accelereaza metabolismul si ajuta la topirea straturilor adipoase care iti deformeaza silueta. Cunoscuta si sub numele de „Master Cleanse Lemonade”, bautura a fost preferata de o multime de vedete in dietele de slabit, inclusiv de Beyonce, Demi Moore sau Pink.

2. Ceai de lamaie

Ceaiul de lamaie cu piper rosu este alternativa pentru sezonul rece a limonadei. Poti consuma ceaiul picant in special in zilele reci de toamna, in combinatie cu putin ghimbir si scortisoara, ambele mirodenii fiind la fel de utile in accelerarea metabolismului si in aderea caloriilor.

3. Garnituri sau preparate din legume

Nu lasa nicio garnitura de legume neatinsa de gustul savuros si energizant al piperului rosu. Condimentul isi poate face loc cu succes in mancarurile uzuale de legume, indiferent de natura lor si de modul lor de preparare.

Citeşt emai mult pe ele.ro