10 oameni care nu vor mai parca NICIODATA aiurea. Mai ales al 6 lea! GALERIE FOTO

Lipsa locurilor de parcare este o problema reala in orice oras din Romania, mai ales in Bucuresti, iar aceasta realitate ii obliga pe multi soferi sa faca tot felul de manevre si sa parcheze in cele mai surprinzatoare locuri. Dar intotdeauna se gaseste cate unul, care reuseste sa depaseasca orice imaginatie.

25 iun. 2017, 07:56

Cei mai multi dintre soferii romani se plang de lipsa locurilor de parcare. Doar in Capitala sunt peste 1,7 milioane de masini si numai 200.000 de locuri de parcare, potrivit unui raport al Primariei.

Insa soferi extremisti nu sunt doar in Romania. Pe strazile aglomerate ale Parisului, masinile sunt pur si simplu inghesuite in parcari, iar francezii sunt celebri pentru asta…

Si autoritatile au partea lor de vina! O imagine surprinsă, cel mai probabil, în Galați, ne arată încă o dată că, în România, orice este posibil. În fotografie se vede clar că liniile de parcare au fost trasate în sensul invers orientării mașinilor, ceea ce ar putea crea impresia unei greșeli a șoferilor.

Cu toate acestea, se pare că greșeala este a administrației locale, care nu ar fi ținut cont că strada este cu sens unic, șoferii fiind nevoiți să vireze în acest fel pentru a parca. Dovadă în acest sens stă un comentariu la imaginea postată pe Facebook în grupul Galațiul Nostru.

 

Si mai sunt acele momente cand te intrebi cum a obtinut permisul de conducere soferul din fata ta. Ei bine, tot ei sunt cei care decid sa parcheze exact asa cum simt ca este mai confortabil. Adica, de multe, pe cel putin doua locuri. Problema este ca, in unele momente, ceilalti participanti la trafic reactioneaza. Exact ca in pozele din GALERIA FOTO.