15 semne că sunteţi făcuţi unul pentru altul

Chiar si cand esti nebun dupa cineva, nu pot sa stii cu siguranta ca persoana e menita sa fie cu tine. Cum stii ca sentimentele nu ti se vor schimba sau nu se vor estompa in timp? Hotararea ca te vei dedica unei singure persoane pentru tot restul vietii este foarte dificila si greu de luat, iar criteriile variaza de la om la om.

17 dec. 2017, 21:29
15 semne că sunteţi făcuţi unul pentru altul

Trebuie sa analizezi in primul rand, felul cum va intelegeti si cum merge relatia. Am ajuns la concluzia ca aceste 15 semne va pot ajuta sa intelegeti daca sunteti sau nu facuti unul pentru celalat. Daca cel putin partial se aplica in cazul vostru, fiti siguri ca aveti langa voi pe cineva special. 

1. Ii spui lucruri pe care nu le impartasesti cu nimeni altcineva. Si nu ma refer la prostiile pe care le debitezi dupa ce bei prea mult vin, ci la faptul ca iti doresti sa ii spui secrete si lucruri personale. Asta arata ca ai incredere in el/ea – o componenta majora a unei relatii indelungate.

2. O/il lasi sa te vada si in momente de slabiciune. E usor sa fii fericit cu cineva cand totul merge bine. Dar ce se intampla „la rau”? Iti mai doresti sa fii cu ea/el si sa te plangi cand seful ti-a refuzat marirea de salariu sau cand pur si simplu ai avut o zi foarte proasta? Ar trebui sa fie un refugiu in momentele grele, nu o povara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.