19 bilete câştigătoare propuse de www.pariuri1x2.ro în martie! Vezi aici biletul cu care faci PROFIT DE WEEKEND!

Borna 19 a biletelor castigatoare oferite de redactia site-ului www.pariuri1x2.ro in aceasta luna a fost atinsa ieri. Am pariat pe succesul lui Kyrgios in meciul cu Zverev, australianul impunandu-se cu 2-1 la seturi. In disputa Wozniacki – Pliskova varianta de pe bilet indica cel putin un set castigat de daneza. Caroline a mers chiar mai departe, trecandu-si in palmares o victorie cu 2-1 la seturi si calificarea in finala de la Miami.

31 mart. 2017, 10:19
19 bilete câştigătoare propuse de www.pariuri1x2.ro în martie! Vezi aici biletul cu care faci PROFIT DE WEEKEND!

BILETUL ZILEI

De la tenis, astazi trecem la fotbal. Pariem hotarati pe doua confruntari in care gazdele pornesc favorite la victorie. Din prima liga irlandeza extragem pariul pe cel putin o repriza castigata de Derry City, an de an candidata la primele pozitii ale ierarhiei, in jocul cu Bray. Oaspetii au plecat bine in noul sezon, beneficiind, insa, si de un program mai lejer, cu dispute contra gruparilor ce vor lupta pentru evitarea retrogrdarii.

Mergem si in Championhsip, acolo unde Derby, cu un nou antrenor la timona, Gary Rowett, va forta toate cele 3 puncte ale meciului de acasa cu QPR. Plusul de valoare este in tabara gazdelor, dar ne luam masuri de precautie, mai ales ca rivala londoneza traverseaza o perioada buna, cu 10 puncte castigate in ultimele 4 runde. Pariul nostru: 1 cu handicap 0 (la egal, miza ne este returnata).

_____________________________________________________________________________

Citeste si:

__________________________________________________________________________

Biletul zilei:

21:45 Derry City – Bray, Gazdele castiga minim o repriza
21:45 Derby – QPR, 1 cu handicap 0

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.