250.000 de dolari pentru o noapte cu această vedetă. Dezvăluiri picante despre o partidă de amor

Actorul diagnosticat cu HIV susţine că vedeta l-a sărutat pe obraz şi l-a tras în pat. În schimb, el i-a dat 250.000 de dolari ca să-şi plătească datoriile.

23 mart. 2017, 10:09
250.000 de dolari pentru o noapte cu această vedetă. Dezvăluiri picante despre o partidă de amor

Charlie Sheen e un subiect bun pentru presă. După ce a dezvăluit că este infectat cu virusul HIV, actorul în vârstă de 51 de ani s-a remarcat printr-o serie de declaraţii spectaculoase. Aşa a făcut şi marţi dimineaţă, când a fost invitat la postul de radio KIIS 1065, unde a povestit că a avut o noapte deosebită cu Lindsay Lohan. 

N-a fost însă vorba de o aventură, ci de o seară ca între prieteni, în care au băut zdravăn şi s-au distrat, iar actriţa a fost foarte drăguţă cu el. „Am invitat-o la mine într-o noapte, să ne uităm la episodul nostru preferat, pentru că e al naibii de bun. Am îmbătat-o sau ea m-a îmbătat pe mine. M-a tras efectiv în pat, m-a sărutat pe obraz şi mi-a spus Noapte bună, prinţule”, a dezvăluit actorul.

Charlie a mai spus că vedeta a făcut tot felul de nebunii în timpul filmărilor serialului de comedie „Anger Management”, în 2013. Odată, el a scris numele actriţei pe un coş de gunoi, pentru că Lindsay a vomitat în el într-o noapte.

Întrebat dacă e adevărat că i-a dat 100.000 de dolari actriţei pentru a o ajuta să-şi plătească taxele, Charlie a răspuns vag: „Nu, cam aşa, în fine, probabil”, pentru ca apoi să spună că de fapt i-a dat 250.000 de dolari. Starul a dezvăluit că primise o ofertă de un sfert de milion de dolari pentru o zi de filmări pe platoul producţiei „Scary Movie 5” şi i-a propus să-i dea ei o parte din bani. „I-am dat jumătate din salariul pentru Scary Movie 5. Ştiam că scena va ieşi mai bine dacă era şi ea motivată”, a spus Sheen.

Actorul este bun prieten cu Lindsay Lohan, despre care a declarat că o respectă.

Mai multe detalii despre poveste, pe eva.ro