3 motive pentru a alege cutii cu flori atunci când oferi un cadou

Zilele de nastere sunt un motiv de veselie, de speranta pentru un an mult mai prosper si pentru momente speciale, pline de zambete, alaturi de dragi. Cand vine vorba de a face pe cineva sa zambeasca, nimic nu poate fi mai simplu si mai frumos decat a darui un buchet superb de flori persoanei dragi.

26 nov. 2018, 12:14
3 motive pentru a alege cutii cu flori atunci când oferi un cadou

Tu ce flori alegi atunci cand doresti sa faci pe cineva sa zambeasca? In loc de clasicele buchete de flori, iti recomandam sa alegi o cutie cu flori, moderna, eleganta, care sa surprinda prin culori si detalii. Inlocuieste perfect cutiile cu cadouri. Mai jos sunt 3 motive pentru a alege cutii cu flori pentru zilele de nastere:

  1. Cutiile cu flori sunt mult mai elegante

Eleganta cutiei va face ca florile sa straluceasca si va completa perfect frumusetea acestora. De cele mai multe ori designerii florali folosesc cutiile pentru a aranja firele de flori si pentru a oferi mai mult stabilitate acestora. In plus, cutia ofera flexibilitate designerului floral, care poate sa opteze pentru o varietate de flori si, tototdata, prin faptul ca poate aduce mai multe detalii minimaliste care sa puna in valoare si sa completeze tabloul floral. Cutiile cu flori sunt ideale pentru a le oferi cadou unei doamne elegante, careia ii place sa fie rasfatata si complimentata. 

  1. Cutiile cu flori sunt perfecte pentru decorarea spatiilor

Ceea ce aduce mai multa valoare si importana unui aranjament floral este tipul de cutie ales. Opteaza pentru cutii simple, fara alte detalii care sa eclipseze frumusetea florilor. Atunci cand mergi in vizita la cineva si vrei sa oferi un cadou, poti alege o cutie neagra sau alba cu flori proaspete si colorate. Aceasta va completa ambianta camerei prin prospetime, culoare si mireasma. Alege cutii cu flori mari sau mici, in functie de preferinta, care sa se potriveasca design-ului casei si cu siguranta cel care o va primi va fi mult mai incantat.

  1. Cutiile cu flori sunt usor de transportat si de intretinut

Florile impachetate in cutii sunt mult mai usor de transportat intrucat nu necesita sa le tii in apa pana ajungi cu ele la destinatie, sunt mult mai simplu de tinut in mana  si sunt mult mai usor de intretinut. In interiorul cutiei este un buretel imbibat cu apa, in care este introdus fir cu fir florile pentru a rezista mai mult, la variatii de temperatura.

O surpriza impachetata intr-o cutie cadou va incanta orice persoana, fie ea iubitoare de flori sau nu. Eleganta, moderna si practica, cutia cu flori poate fie un cadou special la zilele de nastere. Va invitam sa alegeti cutii cu flori deosebite de la Maison D`Or.