3 zodii care se despart până la Ziua Îndrăgostiţilor 2018

Luna februarie este luna îndrăgostiților și dragostea plutește în aer. Se apropie cu pași repezi și Ziua Îndrăgostiților, însă astrologii nu au vești bune pentru toată lumea.

02 feb. 2018, 12:51
3 zodii care se despart până la Ziua Îndrăgostiţilor 2018

Nnu toată lumea este la fel de norocoasă în dragoste și uneori suntem dezamăgiți când ne așteptăm cel mai puțin, scrie estituperba.ro. Astrele ne dezvăluie care vor fi semnele zodiacale care vor suferi în această lună și care vor avea o decepție în dragoste până de Ziua Îndrăgostiților.

Citeşte şi Top 5 zodii cu noroc în dragoste în luna îndrăgostiţilor

Află dacă tu te regăsești pe această listă!

SCORPION:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal se vor sătura până peste cap de reproșurile partenerului de viață și va exista o discuție care va pune capac. Li se va umple paharul și vor alege să încheie orice contact cu persoana pe care obișnuiau să o iubească din tot sufletul.

Au stat mult timp în relație, chiar dacă nu le era bine, pentru că sperau ca lucrurile să revină la normal. Acum, la începutul acestei luni, vor realiza că relația lor nu are nici un viitor și de aceea, vor alege să pună punct.

BERBEC:

Acești nativi obișnuiesc să grăbească lucrurile mereu în relație. Berbecii sunt extrem de pretențioși în ceea ce privește partenerul lor și are mari așteptări de la el când vin vorba despre planificarea acestei zile.

Se știe despre berbeci că sunt persoane puternice și dau dovadă de un caracter de piatră și acest lucru este de cele mai multe ori apreciat de ceilalți. Totuși de această dată, tocmai din cauza caracterului lor va lua sfârșit povestea de iubire.

Vor vrea să fie mereu în control și să-și domine partenerul la fiecare pas și de aceea, vor avea nenumărate conflicte. Aceste conflicte de vor înmulți și jumătatea lor nu va mai suporta.

Citeşte şi Zodiac chinezesc săptămâna 5-11 februarie 2018. Previziuni şi recomandări pentru toate zodiile

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii sunt peroane sensibile și sufletiste. Se îndrăgostesc destul de repede, însă se plictisesc la fel de repede de oamenii din jurul lor și aleg să se cufunde într-o lume creată de ei.

Dacă la începutul relației aveau fluturași în stomac, acum vor avea parte doar de tensiuni în cuplu și acest lucru îi va afecta și pe celelalte planuri.

Nativii născuți sub acest semn zodiacal nu se vor mai înțelege deloc cu partenerul pentru că ei își vor dori să iasă cât ma mult și să petreacă timp împreună, mai ales că această lună este despre dragoste, însă partenerul lor își va dori să lenevească, lucru care îi va scoate din sărite.