3 zodii de neveste perfecte. Ai parte de amor pasional şi de mâncare bună

Barbatii isi doresc ca nevestele lor sa faca ceea ce ar face mamele lor, dar si ceea ce ar face amantele lor. De aceea, nevasta perfecta este cea care reuseste sa fie si gospodina, dar si foarte pasionala in dormitor. Si se poate acest lucru, dovada fiind trei dintre zodii care reusesc cu succes sa le faca si pe una, si pe cealalta. Iata-le!

23 iun. 2017, 08:18
3 zodii de neveste perfecte. Ai parte de amor pasional şi de mâncare bună

Balanta

Femeia Balanta este extrem de ordonata si iubeste curatenia la nebunie, scrie ele.ro. Ii place sa se ingrijeasca de casa ei si de cei din ea, sa mearga la cumparaturi si sa le gateasca celor dragi. In egala masura, chiar daca o vezi foarte linistita, atunci cand ajunge intre asternuturi, se dezlantuie. Reuseste sa intre rapid pe aceeasi lungime cu partenerul sau, transformandu-se intr-una dintre cele mai pricepute amante.

Citeşte şi HOROSCOP EROTIC: Ei se descurcă cel mai bine la capitolul amoros. 4 zodii care pot cuceri pe oricine

Rac

Femeia din zodia Rac e gospodina, e mama, e sora, prietena, amanta si cate si mai cate. Pentru ca ea are capacitatea de a le ingloba pe toate intr-un mod armonios. Are mereu un desert pregatit de parca stie ca trebuie sa primeasca musafiri. Frigiderul ii e plin de bunataturi pregatite de ea, iar casa ii este curata. Calda si iubitoare, este in acelasi timp si o amanta buna, care nu ii refuza nimic partenerului de viata, stiind cum sa il stimuleze si sa il satisfaca.

Capricorn

Ce are in comun femeia Capricorn cu gospodaria si cu pasiunea? Ei bine, chiar daca e greu de crezut, aceasta nativa este desavarsita din multe puncte de vedere. Are o forta extraordinara si reuseste sa le faca pe toate perfect. Gateste bine si e foarte dedicata casei sale, pe care si-o doreste extrem de practica. Stie insa si sa faca sex foarte bine. Ii urmareste partenerului reactiile si are grija sa ii faca pe plac si sa fie amanta la care cel mai probabil el viseaza.