5 lucruri neașteptate la care se gândesc bărbaţii în timpul amorului

Dacă am citi gânduri ar fi totul foarte simplu, însă acest lucru nu este posibil, din păcate. Poate că te-ai întrebat de multe ori ce gândește iubitul tău în timp ce faceți amor, ei bine, acum vei primi în sfârșit răspunsul.

08 dec. 2017, 13:37
5 lucruri neașteptate la care se gândesc bărbaţii în timpul amorului

1. Se gândesc la cât de bine arăți.

Acesta este cel mai frecvent gând ai bărbaților indiferent dacă este vorba de momentele intime sau de o cină în oraș când ești îmbrăcată cu o rochie mulată. Bărbații se gândesc cel mai des la asta pentru că se excită mai mult din punct de vedere vizual.

Poate că te-ai întrebat de ce unii bărbați sărută cu ochii deschiși. Ei bine, acesta este motivul. Bărbaților le place să privească și să admire, mai ales când tu stai deasupra. Se vor topi de plăcere pentru că te pot vedea direct în acțiune.

Dacă te gândești că te privește pentru a-ți judeca aspectul fizic, este total greșit. Dacă iubitul tău te iubește, va iubi să te privească în timpul amorului, să-ți privească mișcarea sânilor și curbele corpului atât de feminine și apetisante.

2. Bărbaților nu le vine să creadă că sunt cu tine în acel moment intim.

Bărbații ajung în al nouălea cer doar la gândul că fac amor cu femeia pe care și-au dorit-o de la bun început. Bărbații sunt conștienți de faptul că femeile dictează când vine vorba de amor și că ele decid întotdeauna când o să se întâmple.

Pentru bărbați, ca și pentru femei, contează foarte mult cu cine o fac și atunci când iubesc femeia cu care sunt, toate senzațiile se amplifică. Se bucură de fiecare moment și de fiecare părticică din corpul femeii.

3. Bărbații se gândesc că trebuie să dea tot ce au mai bun.

Bărbații țin foarte mult la orgoliul lor masculin și când se află cu o femeie în pat pentru prima dată, deși nu îți spune, vor să dea tot ce este mai bun pentru a-ți aduce aminte de el.

Vor să te satisfacă în totalitate și să fie mai buni decât bărbații cu care ai fost anterior din toate punctele de vedere. Cu toții știm că bărbații ajung mai ușor la plăcere decât femeile și acest lucru îi macină mereu.

Vor să dureze cât mai mult pentru a te putea face pe tine fericită prima dată. Se gândesc la ce mai pot face pentru a-ți provoca plăcere și abia apoi se gândesc la ei.

4. Fotbal, animale, cifre…

Poate că te întrebi ce treabă are asta cu amorul. Ei bine, are legătură cu ejacularea precoce. După cum am spus și mai sus, femeile ajung la plăcerea maximă mai greu decât bărbații și de aceea trebuie să găsească și ei soluții.

Bărbații se gândesc la subiecte plictisitoare pentru ei sau la cava interesant pentru a le ține mintea ocupată, în timp ce te satisfac pe tine. Poate că este ciudat, dar bărbații încearcă să găsească soluții rapide pentru a fi totul bine.

5. Se gândesc dacă să-ți spună despre fanteziile lor.

Toți bărbații au fantezii, însă de cele mai multe ori se tem să le împărtășească cu partenerele lor. Le este frică să nu fie refuzați sau să nu fie judecați. Se gândesc că femeia de lângă ei o să se simtă folosită strict pentru plăcerea lor.

Bărbații au diverse fantezii, de la cele mai nebunești până la cele mai inocente, însă dacă ai o relație de ceva timp cu iubitul tău și nu ați vorbit încă despre asta, ar trebui să preiei tu controlul actului intim. Toți bărbații vor acest lucru.

Orice cuplu ar trebui să fie deschis și să comunice liber despre orice fantezie, fie că vine din partea femeii, fie a bărbatului. Vei vedea că aceste lucruri vă vor apropia și mai mult.