5 metode care calmează simptomele de menopauză

Menopauza nu e pentru nimeni floare la ureche, insa acele simptome suparatoare care iti cauzeaza atat disconfort si te transforma intr-o „bomba emotionala cu ceas“ pot fi cu mult usurate daca urmezi 5 pasi simpli. Ia-ti adio de la bufeuri, toane, probleme de somn, piele deshidratata, uscaciune vaginala si colacei de grasime si redescopera-ti feminitatea si pofta de viata prin cateva schimbari minore – dar importante! – in stilul de viata.

RomaniaTV.net
10 dec. 2016, 09:07
5 metode care calmează simptomele de menopauză

1. Fa miscare regulat
– Iesi la o plimbare sau fa putin jogging usor cat de des poti, deoarece acest tip de exercitii fizice stimuleaza cresterea tesutului osos si creste densitatea oaselor. Miscarea e un mod excelent de a neutraliza efectele scaderii nivelului de estrogen care apare la menopauza.
– Exercitiile de intarire a fortei fizice sunt, de asemenea, indicate, avand beneficiul de a combate stresul, de a te ajuta sa adormi mai usor si de a-ti tine sub control greutatea corporala.
– Aerobicul trebuie sa fie la ordinea zilei – reduce bufeurile si, in plus, promoveaza sanatatea inimii, a plamanilor si a creierului, diminuand riscul de pierderi de memorie.
– Incearca yoga sau alte tehnici de relaxare o data sau de doua ori pe saptamana; te vor ajuta sa faci fata bufeurilor si sa scapi de transpiratia nocturna.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.