5 scene sexy din filme care îţi pot revigora viaţa sexuală

Te gandesti sa-ti condimentezi putin viata sexuala? Nimic mai usor, ia-ti partenera de mana si priviti la unul dintre urmatoarele filme. Oricare dintre aceste pelicule va vor ajuta sa intrati in starea de spirit necesara unei partide de amor. In vreme ce sexul din filmele clasice pentru adulti este adesea mecanicist, lipsit de emotii, aceste capodopere de la Hollywood ofera romantism si actiune numai bune pentru un cuplu. Si, cine stie, dupa ce filmul se va termina, poate ca veti fi inspirati si veti dori sa recreati impreuna scena favorita de sex. Ordinea este aleatoare, topul il puteti alcatui singuri dupa ce vizionati toate cele 5 filme. 

05 iul. 2018, 19:14
5 scene sexy din filme care îţi pot revigora viaţa sexuală

1. Afaceri riscante

Ce poate ofere mai mult un film sexy (pentru doamne) in care tanarul Tom Cruise danseaza in lenjerie intima. Urmariti filmul pana la final cand tanarul absolvent de la Princeton, Joel (Cruise) si prostituata Lana (Rebecca De Mornay) isi fac de cap intr-o masina. 

2. Politisti murdari

Datorita climatului umed si a stilului de viata usor, New Orleans debordeaza de sexualitate, la fel ca si scena din „Politisti murdari” dintre detectivul Remy (Dennis Quaid) si procurorul Ann (Ellen Barkin). Ei incep sa se intalneasca datorita muncii lor si sfarsesc in pat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.