5 zodii care au noroc toamna aceasta. Află dacă te numeri printre favoriţi

Toamna nu vine cu vesti bune chiar pentru toti nativii. Unii sunt avantajati pe toate planurile, pe altii in schimb norocul ii cam ocoleste, atat la bani, cat si in dragoste. Afla daca te numeri printre norocosii zodiacului:

01 sept. 2015, 09:25
5 zodii care au noroc toamna aceasta. Află dacă te numeri printre favoriţi

Sagetator

Te numeri printre favoritii zodiacului. Norocul te loveste toamna aceasta de nici nu iti vine sa crezi. Banii vin din toate partile, iar posibili colaboratori te contacteaza non-stop, astfel ca sporesc si mai tare sansele de castig. Si in plan sentimental iti merge foarte bine. O relatie mai veche revine in prim-plan si s-ar putea sa fii nevoit sa alegi intre X si Y. Chiar daca nu iti va fi usor sa iei o decizie, emotiile sunt pozitive si vei fi mereu cu zambetul pe buze.

Scorpion

Si tu esti destul de norocos din punct de vedere amoros. Nu prea ai vreme sa stai pentru ca esti asaltat din toate partile de persoane care se bat pentru inima ta. Din acest punct de vedere te numeri printre rasfatatii zodiacului. Nici cu banii nu trebuie sa iti bati capul prea tare pentru ca vin ei singuri, fara sa faci tu mare lucru. Ai tu metodele tale de a-i atrage ca un magnet. Si cu sanatatea stai bine, dar nu ti-ar strica putin mai multa odihna.

Citeşte mai mult pe ele.ro