6 cele mai toxice combinaţii de zodii. Fereşte-te de partenerii din aceste semne zodiacale!

Nu toată lumea este compatibilă cu toată lumea și când vine vorba de relații, este foarte important ca partenerii să se potrivească pentru că numai așa pot avea o relație sănătoasă și de lungă durată. Astrele ne dezvăluie care sunt zodii care nu se vor potrivi niciodată și care nu pot fi niciodată împreună.

20 nov. 2017, 08:42
6 cele mai toxice combinaţii de zodii. Fereşte-te de partenerii din aceste semne zodiacale!

LEU + RAC: 

Aceste două semne zodiacale se atrag foarte tare, însă o relație între cei doi nu va dura pentru că leul vrea siguranță, iar racul nu poate oferi acest lucru pana nu este sigur de sentimentele partenerului.

Relația lor va fi cu multe coborâșuri și vor exista multe episoade în care se vor certa. Leii vor face comentarii acide la adresa racului, iar racii vor răbda până în momentul în care vor exploda și nu va fi deloc bine.

CAPRICORN + VĂRSĂTOR: 

Aceste două zodii au comun determinarea și ambiția, totuși au moduri de abordare diferite. Capricornii vor claritate și siguranță, în timp ce nativii din vărsător vor performanțe.

În relație, vărsătorii vor vrea să fie cei care domină și care își controlează partenerul, iar capricornii nu pot tolera acest lucru pentru nu suportă să fie supuși.

FECIOARĂ + GEMENI: 

Fecioarele tind să fie practice, iar gemenii sunt visători. Totuși, și fecioarele sunt visătoare, însă stau să analizeze, cercetează și apoi trec la acțiune.

Ceea ce-i deranjează cel mai tare pe gemeni la acești nativi este faptul că fecioarele par să fie mai interesate de muncă decât de relație.

BALANȚĂ + TAUR: 

Aceste două semne zodiacale sunt asemănătoare și de aceea nu se prea înțeleg. Ambele sunt încăpățânate, dar foarte romantice.

Totuși, balanța nu poate fi ea în preajma taurului. Nativii din balanță sunt foarte sociabili și le place să cunoască tot timpul persoane noi, iar taurul este extrem de gelos.

SCORPION + PEȘTI:

Aceste două zodii se bazează mult pe emoții și sentimente, însă și le exprimă în mod total opus și de aici apar neînțelegerile.

Scorpionul este foarte pasional și intens, iar peștii sunt moi și delăsători. Peștii nu-i vor trezi nici un interes scorpionului pentru că gelozia peștilor nu va cunoaște limite și este foarte iritant pentru scorpioni.

SĂGETĂTOR + RAC: 

Racii și săgetătorii nu au nimic în comun. Racii sunt familiști convinși și țin foarte mult la cămin, iar săgetătorii sunt aventurieri și vor să încerce lucruri noi tot timpul.

Deși aceste două zodii se pot iubi, această dragoste le va face mai mult rău pentru că îl vor consuma mult pe rac și va fi obositor pentru el. Săgetătorii vor mult amor, racii vor și ei, dar doar dacă există sentimente pure de ambele părți.