6 lucruri care te fac bună la pat. Al cincilea este pe placul bărbaţilor!

Amorul nu mai este demult timp un subiect tabu și se vorbește foarte mult despre acest subiect. Deși se crede că femeile vorbesc mai mult despre acest subiect cu prietenele lor, și bărbații au astfel de discuții. Se vorbește destul de mult despre modul în care femeile se descurcă în dormitor. Nu trebuie să fii expertă sau să știi tehnici pe care alte femei nu le cunosc pentru a fi bună în dormitor.

27 oct. 2017, 17:23
6 lucruri care te fac bună la pat. Al cincilea este pe placul bărbaţilor!

Bărbații nu vor perfecțiune când vine vorba de relațiile intime pentru că nici ei nu sunt perfecți, ci vor o partenera care este dispusă să învețe împreună cu ei. Bărbații vor o femeie care nu se teme să încerce lucruri noi pentru binele și plăcerea ambilor parteneri.

Iată câteva sfaturi pe care le poți adopta pentru a fi mai bună în dormitor și pentru a-ți surprinde partenerul când se așteaptă ce mai puțin.

1. Ar trebui să apelezi la latura ta creativă.

Bărbaților le plac femeile spontane și care vin mereu cu idei noi legate de amor. Dacă inițiezi o partidă în sufragerie pe canapea sau pe covor, sigur îl vei surprinde și-i va plăcea la nebunie. Pentru a condimenta puțin actul intim poți chiar să-l legi la ochi. Acest lucru îl va incita cu siguranță pentru că nu va știi care va fi locul următor în care îl vei săruta sau atinge.

2. Nu judeca dorințele partenerului în materie de amor.

Dacă partenerul tău îți spune fanteziile pe care le are, nu-l judeca. Dacă îți spune, înseamnă că are încredere în tine și se așteaptă la un răspuns sincer din partea ta.

Comunică cu e și spune-i dacă vrei sau nu să faci lucrurile pe care ți le cere. Ascultă întotdeauna ce are de spus și nu-l face să se simtă prost că ți-a spus.

3. Vorbește murdar din când în când.

Bărbați adoră când femeile le șoptesc la ureche tot ce ar vrea să le facă. Acest lucru îi incită și se simt doriți.

4. Nu te pune pe tine pe primul loc în timpul amorului.

De cele mai multe ori, uităm în momentele intime de partener și ne axăm mai mult pe plăcerea noastră. Nu fi una dintre aceste femei pentru că partenerului tău nu-i va plăcea. Axează-te pe punctele lui erogene și el va avea grijă să atingi și tu plăcerea maximă.

Citeşte maai multe pe estisuperba.ro