6 mituri sexuale care te pot băga în belele

Informatiile despre sex circula cu o repeziciune demna de secolul vitezei in care traim. Totusi, nu tot ce citesti este si verificat. 

10 sept. 2018, 11:36
6 mituri sexuale care te pot băga în belele

Iata 6 mituri sexuala care te pot baga in belele. 

1.  Nu poti ramane insarcinata daca practici sexul oral

Este, poate, topicul cel mai inselator printre tinerii (baieti si fete) de astazi. Asadar: femeile NU pot ramane insarcinate daca practica sexul oral, nici chiar atunci cand inghit lichidul seminal.

DAR, se pot imbolnavi in timpul practicarii acestei forme de sex de clamidia, herpes si gonoree. Prin urmare, protejeazati-va folosind un prezervativ/folie atunci cand faceti sex oral. 

2.  Alcoolul te face mai puternic si mai bun in pat

Este posibil sa-ti fi trecut pe la urechi faptul ca barbatii se descurca mai bine in pat dupa un pahar doua de alcool, lucru DELOC adevarat. Atunci cand se afla sub influenta bauturilor alcoolice, este dificil pentru oricine sa ia decizii inteligente, chiar si cand vorbim despre sex. Alcoolul ii poate determina pe barbati sa-si asume riscuri, ca de exemplu sa faca amor inainte de a fi pregatiti sau, in cazul femeilor, sa se culce cu o persoana care in realitate nici macar nu le place. De asemenea, consumul de alcool nu va imbunatati experienta sexuala. S-ar putea ca a doua zi chiar sa regreti ca ai facut amor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.