A câştigat o sumă fabuloasă la pariurile sportive dar casele de pariuri refuză să-i dea banii

Timişoreanul Cristian Lefter ar fi trebuit să încaseze 300.000 de euro de la trei case de pariuri la care depus bilete. Dar când să îşi ia banii, casele de pariuri l-au refuzat pe motiv ca meciurile au fost aranjate. Acum, omul a acţionat în judecată reprezentanţii agenţiilor.

22 feb. 2014, 14:54
A câştigat o sumă fabuloasă la pariurile sportive dar casele de pariuri refuză să-i dea banii

Totul a început în vara anului trecut când Cristian Lefter a nimerit rezultatele meciurilor pe mai multe bilete depuse la trei case de pariuri.

„Mi-am verificat biletele şi s-au dovedit că sunt câştigătoare. Am câştigat o sumă de aproximativ 300.000 de euro. Când am fost să-mi ridic banii de la casele de pariuri, acestea au invocat faptul că meciurile sunt suspecte de aranjamente şi că o să deschidă o anchetă ca să demonstreze chestia asta”, a declarat Lefter.

Omul a început să bată la uşile agenţiilor. Timp de mai multe luni a primit acelaşi răspuns cum că ancheta prin care agenţiile vor să demonstreze că meciurile au fost aranjate încă nu s-a încheiat, iar de banii câştigaţi nici nu voiau să audă.

Bărbatul a dat în judecată casele de pariuri. Omul, care câştigă în fiecare lună câteva mii de euro din pariuri susţine că este discriminat tocmai din acest motiv.