A fost găsită maşina din care a fost lăsat pe stradă un tânăr care apoi A MURIT. Şoferul şi trei tinere, la AUDIERI

Un echipaj de jandarmi a identificat în trafic autoturismul din care, duminică după-amiază, a fost coborât un bărbat care la scut timp a murit pe stradă, în Piteşti. Cele patru persoane care se aflau în maşină - şoferul şi trei tinere - au fost conduse la Poliţia Municipală Piteşti pentru cercetări.

11 mart. 2018, 20:14
A fost găsită maşina din care a fost lăsat pe stradă un tânăr care apoi A MURIT. Şoferul şi trei tinere, la AUDIERI

„Conducătorul autoturismului a fost depistat in urmă cu câteva minute în trafic de un echipaj de jandarmi, care a solicitat in sprijin un echipaj de la Poliţia Rutieră. În interiorul autoturismului se aflau 4 tineri, un băiat (conducătorul auto) şi 3 fete care în prezent se află la Poliţia Municipală Piteşti pentru cercetări”, anunţă Jandarmeria pe pagina de Facebook.

Poliţiştii din Argeş au instituit filtre pe mai multe tronsoane de drum din judeţ pentru identificarea unui autoturism din care, duminică după-amiază, a fost coborât un bărbat care la scut timp a murit pe stradă.

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 16.00, pe o stradă din cartierul Teilor din muncipiul Piteşti. Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat inconştient, pe care l-au lăsat pe stradă.

La momentul la care au ajuns la faţa locului poliţiştii, bărbatul murise. Victima a fost identificată, fiind vorba despre un tânăr de 28 de ani, cunoscut drept consumator de droguri. Cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei.