A fost identificat autorul atacului de la Toronto. Ce probleme avea bărbatul

Atacatorul care a deschis focul pe străzile din Toronto şi a ucis două persoane, rănind alte 13, a fost identificat ca fiind Faisal Hussain, un bărbat în vârstă de 29 de ani.

24 iul. 2018, 12:32
A fost identificat autorul atacului de la Toronto. Ce probleme avea bărbatul

Faisal Hussain a fost împuşcat de forţele de ordine în timpul atacului. Potrivit familiei sale bărbatul ar fi suferit de „probleme mentale serioase” pe care nu a putut niciodată să le depăşească, chiar dacă a luat medicamente şi a urmat terapii.

Suntem cu toţii complet devastaţi de faptul că fiul nostru a fost responsabil pentru această violenţă lipsită de sens şi de aceste pierderi de vieţi„, a transmis familia sa într-o scrisoare adresată postului public CBC.

Deşi am făcut tot posibilul să-l ajutăm să beneficieze de tratament în timpul vieţii lui de suferinţă şi luptă, nu ne-am fi putut imagina niciodată că acesta va fi sfârşitul lui devastator şi distructiv„, a adăugat familia.

De asemenea, una dintre persoanele ucise a fost identificată ca fiind Reese Fallon, în vârstă de 18 ani.

Este prea devreme pentru a elimina orice ipoteză„, a declarat şeful poliţiei din Toronto, Mark Saunders.

Cele 13 persoane rănite, cu vârste cuprinse între 10 şi 59 de ani, au suferit răni minore, dar şi unele „care le-ar putea schimba viaţa„, a comunicat poliţia.