A fost ucis cu sânge rece. Ce spune fiul unui deputat despre moartea tatălui său

Deputatutul Ion Butmalai despre care se spune că s-ar fi sinucis, pare să fi fost ucis cu sânge rece, după cum a afirmat fiul fostului deputat moldovean, care are acelaşi nume ca şi tatăl lui.

15 dec. 2014, 10:42
A fost ucis cu sânge rece. Ce spune fiul unui deputat despre moartea tatălui său

Ion Butmalai fiul a făcut aceste declaraţii în cadrul unei conferinţe de presă ce a fost televizată. El susţine că tatăl său a fost ucis cu sânge rece, pentru că deţinea mai multe dsocumente ce ar fi putut compromite multe persoane.

Butmalai fiul a venit la conferinţa de presă cu avocatul familiei, Ana Ursachi, care a spus despre moartea deputatului că şi „dacă s-ar fi sinucis, a făcut-o fiind presat.

„Chiar daca s-a sinucis, a facut-o fiind presat. Toţi cei care au apărut în acea notiţă vor fi chemaţi la audieri, inclusiv Vlad Filat”.  Avocatul familiei  a mai declarat că „se presupune că a fost împuşcat şi apoi poziţia corpului său a fost aranjată. Ridică multe dubii felul cum a fost găsit”.

„Tata avea o mapa neagră, cu materiale compromiţătoare, care a dispărut, în aceasta erau documente care i-ar fi putut băga pe mulţi la inchisoare”, a adaugat Ion Butmalai. „Nu s-a tinut de funcţie şi a depus cerere de demisie din partid, care ar fi fost ruptă. Nu este un suicid, iar tata a fost ucis cu sange rece”, a mai spus fiul fostuli deputat. El a ţinut să precizeze că tatăl său avea chiar şi proiecte politice şi alte planuri şi că s-a simţit trădat pentru că nu s-a regăsit în listele politice.