A mai rămas doar o zi până la Apocalipsă. Pregătiţi-vă!

O serie de teorii, de "semne" mai mult sau mai puţin credibile vorbesc despre iminenta Apocalipsă. Experţii, vrăjitorii, astrologii şi mulţi alţii susţin că vom avea parte de o Apocalipsă, mâine, 23 Aprilie 2018.

22 apr. 2018, 12:58

În ziua de 23 Aprilie 2018 LUMEA pe care noi o cunoaşte aşa cum este ar putea să nu mai existe sau să nu mai arate aşa cum o cunoaştem noi.

Lucrurile se complică însă şi cu o planeta mică, ipotetică, „Planeta Nibiru” care ar putea lovi Pământul va coincide cu întoarcerea lui Iisus Hristos pe Pământ. Alţii susţin că Apocalipsa nu va veni mâine, pe 23 aprilie, ci în intervalul Mai-Decembrie, în ciuda faptului că „Nibiru nu e încă aici”. 

„Mr. Meade” care pretinde că a studiat suficient fenomenul şi a scris nu mai puţin de 14 lucrări pe această temă pentru a-şi putea reprezenta ceea ce s-ar putea petrece mâine, afirmă că Apocalipsa s-ar putea produce totuşi spre toamnă-iarnă.

Citeşte şi Pământul a fost la un pas de dezastru. Un asteroid uriaş, observat prea târziu, a trecut foarte aproape de planeta noastră

„Cartea Apocalipsei spune că oamenii se vor apropia de Armaghedon pe călăreți. Nibiru este aici și Pământul va fi pregătit pentru următorul eveniment din calendarul său”, susţine el. Aşa scrie şi în Biblie”, a continuat el. 

Dar sfârșitul inevitabil s-ar putea produce chiar şi în următoarele luni, a afirmat Meade sau în următorii ani. În timpul acestui eveniment apocaliptic sufletele celor neprihăniți se vor ridica, probabil, în ceruri, în timp ce oamenii nevrednici vor fi izgoniți în gropile iadului.

Opiniile celor interesaţi de aceste fenomene şi credinţe susţin însă că Apocalipsa nu va însemna un sfârșit fizic, imediat al lumii. În schimb, se pot succeda șapte ani de groază și suferințe grele pe Pământ.