A mers acasă la Denisa Manelista şi a fost şocată. „M-am speriat…”

Denisa Răducu, cunoscută în lumea artistică drept Denisa Manelista, are mii de fani. Pentru că lucrurile nu sunt clare cu privire la starea sa de sănătate, aceștia caută să-și răspundă singuri la întrebări. Așa s-a întâmplat și cu patroana restaurantului din Italia, în care Denisa a cântat ultima dată.

11 mai 2017, 12:05
A mers acasă la Denisa Manelista şi a fost şocată. „M-am speriat…”

„Orice are nevoie, dacă are nevoie de un rinichi, de un ficat, orice îi dau. Domne, nu este bine. Nimic nu este bine. Trebuie să ajung mai repede la ea. Am adus apă sfinţită, despre care vă spun, din vorbe, în Italia există o biserică făcătoare de minune. Iar acolo e un izvor care are nişte proprietăţi miraculoase. Cum să nu aibă nevoie de ajutor? Un om care nu vorbeşte e la pat. E clar. Impresarul s-a purtat foarte urât. Când tu ştii că eşti dator la mine, tu îmi blochezi numărul? Cum poţi să faci aşa ceva?”, a mărturisit Daniela, patroana restaurantului din Italia, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi Denisa Manelista RUPE TĂCEREA. Totul despre BOALA de care SUFERĂ

Patroana unui restaurant din Italia, în vizită la Denisa acasă

„Am ajuns la casa ei. A ieşit o domnişoară foarte frumoasă, credeam că e sora ei. Mi-a zis că e prietena ei şi mi-a cerut să aştept puţin, să vadă ce spune Denisa. Am auzit câteva voci, a ieşit un bărbat şi m-a gonit. Au zăvorât uşa. M-am speriat, am crezut că e sechestrată, că s-a întâmplat ceva”, a precizat Daniela în direct.