A murit Alina Turcanu, tânăra rănită grav în accidentul din Bascov, când un microbuz s-a lovit de un stâlp. Era mama a patru copii

Alina Turcanu a murit, la nouă zile de la accidentul înfiorător în care a fost implicată în localitatea argeșeană Bascov, la ieșire de pe autostrada A1 București-Pitești. Tânăra de 33 de ani a fost transportată în comă la Spitalul Județean Pitești, după ce microbuzul, în care se afla, s-a izbit violent de un stâlp de electricitate. 

15 ian. 2019, 09:53
A murit Alina Turcanu, tânăra rănită grav în accidentul din Bascov, când un microbuz s-a lovit de un stâlp. Era mama a patru copii

Mama a patru copii, Alina a plecat pe 6 ianuarie să muncească în Cehia, alături de alți șapte oameni, scrie libertatea.ro. La ieșirea de pe autostrada București-Pitești, șoferul microbuzului în care se afla a pierdut controlul asupra direcției. Vehiculul s-a izbit de parapetul de protecția, a ajuns pe un teren viran și s-a lovit cu putere de un stâlp de electricitate. Șapte persoane au fost rănite în urma accidentului produs în localitatea Bascov.

Citeşte şi Un poliţist criminalist a murit după ce i s-a făcut rău la serviciu

Alina Turcanu stătea pe partea dreaptă a microbuzului, chiar în locul în care autovehiculul s-a izbit de stâlp, potrivit observator.tv. Femeia de 33 de ani a suferit răni grave și a fost transportată în comă la Spitalul Județean Pitești. Alina Turcanu plecase să muncească în Cehia pentru a le oferi condiții mai bune celor patru copii minori.

Avea două fete și doi băieți, cei mai mic dintre ei având 8 ani. În urma accidentului înfiorător, șoferul a declarat că nu și-a dat seama că se termină autostrada. Unii dintre martori spun însă că bărbatul ar fi adormit la volan. În schimb, o apropiată a Alinei a precizat că șoferul era la al doilea transport București – Cehia într-un interval de doar câteva zile. Pe 4 ianuarie făcuse un transport București – Cehia, iar apoi două zile mai târziu s-a întors în România pentru a pleca din nou în Cehia, notează sursa citată. Potrivit polițiștilor, șoferul nu s-a urcat băut la volan.