A murit Arhanghelul Morţii. Se inspira din Cidul şi intra mascat în ring

Alfredo Pasillas, un faimos wrestler mexican, a murit subit la vârsta de 52 de ani, în urma unui infarct. El era cunoscut sub numele de Arkangel de la Muerte (Arhanghelul Morţii).

14 iun. 2018, 12:47
A murit Arhanghelul Morţii. Se inspira din Cidul şi intra mascat în ring

Alfredo Pasillas era născut pe 16 iulie 1966 în statul mexican Jalisco şi şi-a făcut debutul în ring în 1985, sub denumirea de Mr. Cid, un personaj mascat, parţial inspirat din liderul militar medieval El Cid. În 1988 a obţinut primele succese majore, în tandem cu Pantera II impunându-se în finala Naucalpan Tag Team în faţa cuplului Convoy şi Perverso. Cei doi s-au despărţit însă la scurt timp şi au continuat carierele pe cont propriu, Pantera II câştigând chiar o bătălie a mascaţilor peste câteva luni, în faţa lui Mr. Cid, insulta supremă fiind că acesta din urmă a trebuit să-şi dea jos masca.

În iunie 1991, Alfredo Pasillas a devenit Arhanghelul Morţii, personaj cu pronunţate tonuri religioase. În 1998 a devenit campion naţional al Mexicului, după o luptă cu El Torero.

Pe 12 iunie 2018, el ar fi trebuit să urce din nou în ring, în cadrul unei lupte, dar i-a informat pe organizatori că nu se simte bine şi a fost înlocuit pe afiş cu El Hijo del Signo. În dimineaţa zilei următoare a fost găsit mort de soţia sa, medicii constatând că a suferit un infarct.