A SLĂBIT peste 30 de kilograme în cinci luni după ce fiul ei i-a făcut observaţie că are o BURTĂ-JELEU FOTO

O britanică, mamă a trei copii, s-a îngrăşat peste măsură după l-a născut pe cel de-al treilea fiu al său. Femeia continua să ia în greutate şi să se deformeze din cauza grăsimii pe care o acumula. După ce fiul el i-a făcut observaţie că are burta prea mare, femeia s-a pus pe dietă.

RomaniaTV.net
25 iul. 2014, 19:40

Rebecca Nelson începuse să mănânce ca pentru doi după ce a rămăsese însărcinată cu primul copil. Greutatea ei şi-a continuat constant creşterea, a făcut al doilea copil, după care s-a îngrăşat şi mai mult, apoi pe al treilea, după care a ajuns la o greutat de 101 kilograme.

Într-o bună zi, fiul ei cel mare, Kurt, a pus în joacă degetele pe burta ei şi le-a apăsat de cîteva ori, apoi i-a spus Rebeccăi: „Mami, ai o burtă-jeleu!”… La început, remarca fiului ei făcută în glumă a deranjat-o şi abia s-a abţinut să nu izbucnească în plâns. Dar şi-a dat seama că nu era o jignire sau obrăznicie din partea unui copil de 5 ani, ci o sinceritate.

Citeşte şi Dieta de vară expres: Meniul care te ajută să slăbeşti în timp-record

Abia atunci, Rebecca şi-a dat seama cât de mult se îngrăşase în răstimpul dintre prima şi cea de-a treia sarcină. Era ca şi cum, dintr-o dată, ar fi devenit conştientă de situaţia în care se complăcea de atâta timp şi, pentru prima dată, de faptul că nu avea un regim de viaţă sănătos. Din cauza lipsei de timp, Rebecca se hrănea cu semipreparate sau cu produse gata preparate, dulciuri şi alte alimente îmbibate de compuşi sintetici, care i-au dezechilibrat dieta. În plus, nu mai făcea mişcare, devenind sedentară prin excelenţă.

Remarca lui Kurt se pare că a trezit-o la realitate. Rebecca s-a apucat de dietă, din care a eliminat tot ce era nociv, optând pentru hrana sănătoasă, preparată acasă şi de mişcare fizică.

Citeşte şi O femeie a mâncat o lună doar mâncare pentru câini. „Dieta” are efecte uimitoare

În cinci luni, ea a slăbit 32 de kilograme, iar la haine, a pierdut cinci măsuri.  S-a înscris într-un program de sănătate, a urmat o dietă echilibrată şi sănătoasă ţşi a trecut de la sedentarism, la viaţa activă. Dacă la început nu putea să alerge nici măcar 30 de secunde, acum poate alerga 5 kilometri pe banda de maraton. În fiecare dimineaţă, la 6:30 este în sala de gimnastică, iar burta şi, în general, musculatura ei, ei sunt tonifiate acum datorită atât dietei, cât şi combinaţiei de exerciţii cardio, de forţă şi antrenamentelor cu greutăţi.

Rebecca şi partenerul ei de viaţă, David Kornish, au împreună trei copii, Kurt, de 5 ani, Seth, Reggie, de 4 ani şi Seth, de 2 ani.