A stat cu cadavrul iubitului în casa o zi, crezând că acesta doarme. Un musafir a descoperit totul

Uneori viata bate filmul, iar o intamplare petrecuta recent la Iasi pare sa intareasca aceasta afirmatie cu succes. In urma cu cateva zile, un incident de-a dreptul socant s-a petrecut intr-o comuna din judetul Iasi.

23 nov. 2017, 08:38
A stat cu cadavrul iubitului în casa o zi, crezând că acesta doarme. Un musafir a descoperit totul

Un barbat a fost gasit decedat, insa totul pare desprins dintr-un film de groaza, scrie bzi.ro. Elena si Toader, ambii trecuti de 50 de ani, nu erau casatoriti, insa locuiau de o vreme in concubinaj intr-o casa din comuna Ciortesti. Ambii erau cunoscuti in sat ca fiind consumatori de alcool, dar nimeni nu s-ar fi asteptat la o asemenea veste.

Citeşte şi Accidente grave de muncă în port, un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a prăbuşit de la câţiva metri

Marti dimineata Elena a plecat de acasa la o vecina si l-a lasat pe Toader singur. Femeia s-a intors la ora 11:00 si l-a gasit pe barbat cazut in mijlocul camerei. A crezut ca acesta doarme, a pastrat linistea, iar mai apoi si-a vazut de treaba. Pana seara nu s-a mai apropiat de barbat si nici macar nu s-a intrebat cum de poate dormi atat de mult. Aproape de ora 22:00, un nepot de-al barbatului a venit in vizita si a facut descoperirea socanta. Toader era mort de ore bune, dar concubina sa nu si-a dat seama.

Politistii au deschis o ancheta

Nepotul barbatului si-a dat seama ca acesta este mort si a sunat la numarul unic de urgente 112. Avand in vedere ca barbatul avea urme de moarte biologica instalate, nu a mai fost nevoie de interventia unui echipaj medical. Trupul neinsufletit al barbatului a fost preluat si transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi. Intre timp politistii au deschis o ancheta pentru a stabili daca barbatul a murit in urma unei afectiuni medicale sau daca la mijloc este vorba despre vreo infractiune.

Citeşte şi Un transsexual din România, găsit mort la Roma. Avea un cuţit înfipt în piept

„S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Elena, in timpul in care a lipsit de acasa, s-a cinstit cu mai multe pahare de alcool. Probabil asta a determinat-o intr-un fel sau altul sa fie destul de nepasatoare. Poate ca daca s-ar fi uitat la timp la barbatul cazut, ar fi putut sa il salveze. In orice caz, intamplarea este de-a dreptul morbida. Femeia a stat ore intregi langa cadavrul concubinului si cel mai probabil, daca nu venea nepotul barbatului in vizita, ar fi petrecut noaptea langa trupul neinsufletit.