A vrut să-şi surprindă soţul în noaptea nunţii. A avut parte de un ŞOC – DIVORŢUL

O britanică de 43 de ani a vrut să arate cât mai suplă pentru ziua nunții, încât a apelat la o dietă drastică pentru a slăbi. Spre marea sa dezamăgire, rezultatele au fost îngrozitoare, distrugându-i atât viața de cuplu cât și sănătatea.

30 oct. 2015, 17:40
A vrut să-şi surprindă soţul în noaptea nunţii. A avut parte de un ŞOC – DIVORŢUL

Jeanette Gates urma să îmbrace rochia de mireasă, însă obsesia de a pierde kilogramele în plus i-a distrus viaţa.

Jeanette, 43 de ani, este asistent universitar şi a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme, însă a vrut să împărtăşească povestea ei de viaţă şi altor femei care visează să îmbrace rochia de mireasă să nu comită aceeaşi greşeală, notează mirror.co.uk.  

Horoscop: Motive care duc inevitabil la divorţ în funcţie de zodie

Coşmarul lui Jeanette Gates a început în momentul în care a probat rochia de mireasă. Deşi toţi prietenii erau încântaţi de modul în care îi venea, a decis să înceapă o cură de slăbire pentru a fi „strălucitoare” în ziua nunţii: „Mi-am jurat că nu voi fi o mireasă grasă”.

Pentru a-și atinge țelul, viitoarea mireasă a ținut o cură drastică. Jeanette nu s-a oprit din dietă nici după ce ajunsese doar piele şi os.

Jeanette ajunsese să cântărească sub 35 de kilgrame, dar își dorea să slăbească în continuare. Femeia a ajuns în spital în cele din urmă, cu grave probleme de sănătate.

A avut o tentativă de suicid, după care soţul ei i-a spus că nu mai poate continua în acest stil: „Mi-a cerut să mă mut şi nu puteam să-l învinovăţesc pentru asta. Distrusesem totul. Eram atât de supărată pe „vocea” din capul meu încât am găsit în sfârşit puterea să mă ridic. Dar pentru mine şi Paul era deja prea târziu şi am divorţat după cinci ani de mariaj. Sper că povestea mea îi va ajuta pe alţii, înainte să fie prea târziu pentru ei”.