A vrut un bust mai generos şi s-a ales cu dureri GROAZNICE. O blondă de la noi se operează pentru A PATRA oară

Simona Traşcă îşi operează pentru a patra oară sânii siliconaţi. Blonda este nevoită să apeleze la o nouă intervenţie chirurgicală după ce ultima pe care a suferit-o s-a dovedit a fi un eşec, iar acum are dureri insuportabile deoarece implantul de la sânul stâng s-a dislocat.

RomaniaTV.net
18 nov. 2013, 15:40

Simona Traşcă îşi pune pentru a patra oară implanturi cu silicon. Blonda este nevoită să îşi înlocuiască din nou implanturile, după ce a treia operaţie s-a dovedit a fi un uriaş eşec. Implantul de la sânul stâng nu este bine fixat şi se roteşte foarte des, Simona fiind nevoită să îl repoziţioneze atunci cu mâna. Mai mult, durerile provocate de dislocarea implantului sunt insuportabile, iar de dormit pe burtă nici nu poate fi vorba.

„Îmi voi pune implanturi ceva mai mari. Cele pe care le am sunt foarte mici, cele mai mici existente. Nu voi mai avea dureri şi voi căpăta mai multă încredere în mine”, spune Simona Traşcă, potrivit cancan.ro. Blonda s-a hotărât să suporte şi o intervenţie la nivelul buzelor, pentru ca acestea să fie şi mai pline.