Accident cu maşina Jandarmeriei în Capitală. Cinci persoane au fost rănite şi transportate la spital VIDEO

Cinci persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare gravă, în urma unui accident rutier produs în Capitală în noaptea de luni spre marţi şi în care au fost implicate o maşină a Jandarmeriei şi un autoturism. Patru dintre răniţi sunt jandarmi, potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere a Capitalei. 

12 dec. 2017, 06:28
Accident cu maşina Jandarmeriei în Capitală. Cinci persoane au fost rănite şi transportate la spital VIDEO

Accidentul a avut loc în jurul orei 02.30, la intersecţia străzilor Nerva Traian cu Timpuri Noi, după ce o maşină a Jandarmeriei în care se aflau patru jandarmi a fost lovită de un autoturism.

În urma impactului, au fost răniţi toţi cei patru jandarmi şi şoferul autoturismului, unul dintre jandarmi fiind în stare mai gravă. Cei cinci răniţi au fost duşi la Spitalul „Bagdasar-Arseni” şi la Spitalul „Sf. Pantelimon”, a precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu.

„Autoturismul marca Dacia Logan acţiona în cadrul sistemului 112 şi la momentul producerii accidentului se afla în patrulare. Autoturismul era condus de plt mai H.M., în vârstă de 45 de ani. În urma accidentului cei patru jandarmi aflaţi în maşină au avut diverse traumatisme fiind transportaţi 2 la spitalul Bagdasar Arseni şi 2 la Pantelimon”, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

 

O tânără care se afla în cealaltă maşină a fost rănită.

Potrivit poliţiştilor, şoferii maşinilor implicate au fost testaţi pentru a se stabili dacă au consumat alcool, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident pe drumul ce leagă Timişoara de vama Cenad. Două persoane au fost rănite