Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, RĂNIT în accidentul de pe Valea Oltului, adus la Bucureşti FOTO&VIDEO UPDATE

Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, a fost rănit joi după-amiază într-un carambol, cu trei maşini produs pe Valea Oltului. Potrivit RomaniaTV, bărbatul de 39 de ani care conducea un autoturism marca Porsche Cayenne a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de alte două autoturisme. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la ora 16.00, în judeţul Vâlcea, traficul rutier era întrerupt pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în zona Câineni. Circulaţia a fost blocată inclusiv pe calea ferată, până în jurul orei 20.00, după ce TIR-ul în care a intrat Isar a căzut pe şine. 

16 mart. 2017, 14:37

UPDATE Lucian Isar se afla la volanul unui Porsche Cayenne în momentul accidentului. Potrivit declaraţiei de avere depusă de Alina Gorhiu la Senat, cei doi deţin un Audi Q7 achiziţionat de Lucian Isar în leasing. Este singurul autoturism declarat, nu apare niciun Porsche.


UPDATE Lucian Isar a ajuns joi seară, în jurul orei 21.30, la spitalul Floreasca din Capitală, informează RomaniaTV, fiind adus cu o salvare a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea.


UPDATE La volanul maşinii care a intrat pe contrasesns şi a lovit o autoutilitară şi apoi un TIR se afla soţul fostei şefe PNL, Alina Gorghiu, Lucian Isar, anunţă RomaniaTV.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral. 

La cerere, acesta poate fi transferat la o unitate medicală din Capitală.

Alina Gorghiu a declarat, pentru Mediafax, că accidentul nu s–a soldat cu victime, iar soţul ei va face investigaţii medicale suplimentare în Bucureşti.

Fostul preşedinte PNL s- aflat joi la Timiş unde a susţinut o conferinţă de presă, urmând să revină în Bucureşti.

Liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, a confirmat faptul că Lucian Isar nu suferit răni grave şi nu a avut nevoie de internare.

În urma accidentului, Isar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă. Șoferii blocați pe Valea Oltului, în urma accidentului au declarat că acesta a condus agresiv pe întreg tronsonul.
Lucian Isar se afla la volanul unui Porsche Cayenne şi conducea agresiv, făcând mai multe depășiri riscante de-a lungul deplasării sale pe DN 7, susţin martorii.
În zona Câineni, acesta a intrat într-o altă depășire, în curbă, pe linie continuă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar apoi a intrat în roata TIR-ului, care a explodat. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului și TIR-ul a căzut pe linia ferată,
scrie voceavalcii.ro. 

Lucian Isar este bancher şi, pentru scurt timp, a fost ministru în primul Guvern Ponta. Lucian Isar a ocupat, începând cu 2006, funcţiile de vicepreşedinte şi Head of Trading Unit la Citibank, iar apoi pe cele de director executiv al Departamentului de Pieţe Globale al Bancpost, precum şi de membru al Comitetului Executiv al aceleaşi bănci, iar, mai apoi, vicepreşedinte până în noiembrie 2008. În mai 2012, a fost propus de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministru delegat pentru mediul de afaceri, în cadrul Ministerului Economiei. A rezistat în fotoliul ministerial numai patru luni. A renunţat la funcţie după un conflict cu Ponta.
În prezent, este consilier la Banca Feroviară şi speră să ajungă guvernatorul BNR în locul lui Mugur Isărescu.

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:45, în judeţul Vâlcea, traficul feroviar a fost reluat pe secţia 201, după ce autocamionul căzut pe calea ferată a fost ridicat. Călătorii trenurilor de persoane au fost transbordaţi între staţiile Câineni şi Cornet.

UPDATE 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17:35, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat în ambele sensuri pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în zona Câineni, la kilometrul 228+650 de metri. 

Traficul feroviar rămâne oprit pe secţia 201, însă călătorii trenurilor de persoane vor fi transbordaţi între staţiile Câineni şi Cornet. Se încearcă ridicarea autocamionului căzut pe calea ferată, cu ajutorul unor macarale.

UPDATE Începând cu ora 16:20, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat alternativ, pe o bandă, dirijat de poliţişti, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în zona Câineni, la kilometrul 228+650 de metri, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

În accidentul rutier au fost implicate un autotren, o autoutilitară şi un autoturism.

Un autoturism a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu o autoutilitară şi apoi cu un tir care a căzut pe calea ferată.

În urma impactului, o persoană a fost rănită, ea fiind stabilizată de medici la faţa locului. 

A fost oprit şi traficul feroviar pe secţia 201, deoarece ansamblul de vehicule a căzut pe calea ferată, după ce conducătorul acestuia a încercat să evite impactul, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.