Un mort şi un rănit grav, într-un accident rutier urmat de un incendiu care a cuprins mai multe maşini, în Bucureşti

Un accident rutier grav s-a produs, marţi seară, în Capitală, fiind urmat de un incendiu în care au ars mai multe maşini. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită.

07 nov. 2017, 20:59
Un mort şi un rănit grav, într-un accident rutier urmat de un incendiu care a cuprins mai multe maşini, în Bucureşti

UPDATE: Tânăra în vârstă de 18 ani, rănită marţi seara în accidentul ce a avut loc pe strada Baicului din Bucureşti în urma căruia a murit o persoană şi patru maşini au ars, este în stare foarte gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, potrivit şefului UPU Floreasca, Bogdan Opriţa.

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că starea tinerei în vârstă de 18, rănită în accidentul de pe strada Baicului din Capitală, este foarte gravă.

Fata este internată pe secţia de arşi şi are arsuri pe 45% din suprafaţa corpului, ea urmând tratamentul specific marilor arşi.


UPDATE: „De la centrul nostru de coordonare de la minister, este vorba de un accident care a implicat 6 vehicule. Din pacăte, avem un deces şi o persoană rănită grav care a fost intubată şi transporată la spital. Ulterior, vom primi mai multe informaţii, după ce poliţia face investigaţii la faţa locului şi vom avea mai multe informaţii despre victima de la spitalul unde a fost trasportată”, a declarat Raed Arafat, la România TV.

Accidentul a avut loc în zona Baicului din Capitală. Două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului una dintre ele a luat foc. Alte trei autoturisme care erau staţionate au fost cuprinse de flăcări. O femeie în vârstă de 35 de ani a murit, iar o tânără de 18 ani prezintă arsuri la nivelul căilor respiratorii și este intubată. Ea are arsuri în procent ridicat și pe suprafața corporală și a fost transportată la Spitalul Floreasca.

La faţa locului au sosit patru echipaje SMURD şi două autospeciale de stingere. Pompierii au reuşit să stingă flăcările.

Potrivit primelor informaţii accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate. Unul dintre şoferi a fugit de la locul accidentului.

Din cauza accidentului traficul în zonă a fost blocat.