Accident cumplit în judeţul Timiş. Două persoane au murit, iar alte patru sunt rănite grav

O femeie şi un bărbat, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, luni după-amiază, între localităţile Peciu Nou şi Parţa, din judeţul Timiş, după ce şoferul unui autoturism a încercat să depăşească un altul parcat, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autovehicul care circula regulamentar.

31 iul. 2017, 14:14
Accident cumplit în judeţul Timiş. Două persoane au murit, iar alte patru sunt rănite grav

Potrivit poliţiştilor, un grav accident rutier a avut loc pe drumul judeţean care leagă localităţile Peciu Nou de Parţa, în dreptul unei ferme unde era parcat un autoturism marca Ford. Şoferul unui Volkswagen a încercat să îl depăşească, astfel că a ajuns pe contrasens, unde a fost lovit în plin de un alt Volkswagen care venea regulamentar din sens opus.

În urma impactului, o femeie de 51 de ani şi un bărbat de 54 de ani, soţ şi soţie, au murit pe loc, iar alţi patru oameni au fost răniţi.

Unul dintre cei răniţi a rămas încarcerat între fiarele maşinii, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Cei patru răniţi au vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, fiind transportaţi la spital, la Timişoara, pentru îngrijiri medicale.

„Un bărbat a condus un autoturism pe DJ 593 din direcţia Peciu Nou în direcţia Timişoara, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un alt bărbat, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului, au rezultat şase victime omeneşti, dintre care doi decedaţi. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat pentru News.ro Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Drumul dintre cele două localităţi, Parţa şi Peciu Nou, a fost blocat în zona accidentului, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Două persoane au fost rănite