Accident cumplit. Se pregăteau de nuntă şi botez, dar au fost spulberaţi de un şofer băut

Accident grav pe centura ocolitoare a oraşului Drobeta Turnu-Severin! Un om a murit, iar fiica şi nepoata sa de numai 7 luni au ajuns în stare gravă la spital. La fel şi tatăl copilului. Tânăra familie ar fi trebuit să facă nunta şi botezul peste doar zece zile.

01 nov. 2018, 07:07
Accident cumplit. Se pregăteau de nuntă şi botez, dar au fost spulberaţi de un şofer băut

Poliţiştii nu s-au lămurit deocamdată cine era la volan. Cert este că şoferul nu a oprit la indicatorul cedează trecerea şi a fost lovit în plin de un alt autoturism, condus de un bărbat băut.

Cei patru veneau se îndreptau către Turnu Severin. La intrarea pe şoseaua de centură dintr-un drum judeţean, şoferul trebuia să acorde prioritate, dar nu a oprit. A ieşit fix în faţa unei maşini care circula regulamentar, dar cu viteză mare. Cele două autoturisme s-au lovit puternic. 

După impact, maşina cu cei patru oameni s-a rostogolit 15 metri pe asfalt şi s-a oprit cu roţile în sus, pe marginea drumului. 

Bebeluşul de șapte  luni, o fetiţă, este în stare foarte gravă, a ajuns în comă, la spital. Tot la Craiova a ajuns şi mama copilei, rănită la cap. Iar la spitalul din Turnu-Severin au fost transportaţi tatăl fetiţei, dar şi socrul lui, care a murit. Şoferul care circula regulamentar a ajuns şi el la spital, însă pentru recoltarea de probe biologice.