Accident grav cu o MOTOCICLISTĂ. În urma impactului, tânăra a fost aruncată printr-o vitrină VIDEO

Accident teribil, vineri-noapte, în Capitală. Două femei au ajuns în stare critică la spital. Una dintre ele conducea o motocicletă, iar din cauza vitezei a pierdut controlul şi s-a izbit de o maşină parcată. În momentul impactului, cea de-a doua femeie, care se afla pe trotuar, a fost prinsă între vehicule.

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 06:23

Un grav accident a avut loc, vineri noaptea, pe Calea Victoriei. Tânăra de 26 de ani se afla singură pe motocicletă când a lovit din plin maşina parcată. Ea a fost aruncată în vitrina unui magazin, iar o femeie a fost prinsă între motocicletă şi maşină.

„S-a auzit când a accelerat-o şi pe urma o bubuitura foarte mare. Motociclistul a intrat direct în magazin. L-a proiectat direct în magazin. Avea foarte mare viteză”, a spus un martor.

În urma impactului, motocicleta a luat foc şi a fost stinsă de câţiva angajaţi ai magazinului.

Cele două femei au fost transportate în stare critică la spital. Motociclista este în comă profundă. Ea obţinuse permisul în urmă cu trei ani.

„A pierdut controlul asupra directiei de mers.moment in care a patruns pe trotuar, a acrosat un autoturism parcat care ulterior a suprins si accidentat o femeie, un pieton”, a declarat Andrei Codau, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră.

În zona unde femeia a pierdut controlul motocicletei au loc frecvent accidente.