Un bărbat de 31 de ani a ars de viu după ce maşina în care se afla a fost cuprinsă de flăcări, în urma unui impact cu o autoutilitară

Un accident grav a avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe DN7, la câţiva kilometri de Râmnicu Vâlcea. Un autoturism care circula cu viteză foarte mare pe şoseaua udă a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un TIR, ambele vehicule ieşind de pe carosabil. În urma impactului foarte puternic, autoturismul ar fi luat foc, şoferul fiind prins în maşină. 

RomaniaTV.net
30 dec. 2017, 07:23
Un bărbat de 31 de ani a ars de viu după ce maşina în care se afla a fost cuprinsă de flăcări, în urma unui impact cu o autoutilitară

Accidentul a avut la câţiva kilometri de Râmnicu Vâlcea. Potrivit martorilor oculari, un autoturism care circula cu viteză a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o autoutilitară. În urma impactului, autoturismul a luat foc. Şoferul a ars de viu în maşină, iar pasagerul din dreapta este grav rănit. 

“Un bărbat de 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism pe DN7 iar la km 183+800, în comuna Bujoreni, a depăşit un alt autovehicul, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o autoutilitară. Maşina a luat foc, iar şoferul a decedat, carbonizat. Pasagerul din dreapta, un bărbat din Muereasca, a fost rănit grav”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Şoferul autoutilitarei nu a fost rănit. După accident, autoutilitara a rămas blocată într-un şanţ şi urmează să fie ridicată.