ACCIDENT GRAV în Bistriţa. O femeie a fost ucisă de un nuntaş BĂUT care furase mireasa VIDEO

Tragedie la o nuntă, în Bistriţa. Un şofer inconştient a băut bine toată noaptea, apoi a furat mireasa şi s-a urcat la volan. A scăpat însă maşina de sub control şi a ucis o femeie dintr-un autoturism parcat pe marginea drumului. Bărbatul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţie, informează România TV.

13 sept. 2015, 05:47
ACCIDENT GRAV în Bistriţa. O femeie a fost ucisă de un nuntaş BĂUT care furase mireasa VIDEO

Şoferul, în vârstă de 25 de ani, furase mireasa, iar în maşină se aflau şi alţi doi nuntaşi. Într-o curbă a scăpat maşina de sub control, a intrat pe contrasens, unde a izbit violent un autoturism care staţiona pe marginea drumului. Acesta a fost proiectat într-un stâlp.

În maşina lovită se afla o femeie care aştepta şoferul, plecat pentru câteva minute. Aceasta a fost pur şi simplu zdrobită între banchetele autoturismului.

„O femeie de 45 de ani care se afla pe locul din faţă dreapta a ajuns pe bancheta din spate, rămând încarcerată. Pentru a o extrage, pompierii au îndepărtat portierele şi stâlpul maşinii”, a declarat Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistriţa-Năsăud.

Mireasa şi ceilalţi doi nuntaşi au fost răniţi, dar sunt însă în afara pericolului.

Când a văzut dezastrul, şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. A fost însă prins de poliţie, băut bine.

„A părăsit autoturismul, fiind indentificat şi găsit după circa o oră. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat reprezentantul Poliţiei.

Tânărul teribilist este acum cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, fugă de la locul accidentului, dar şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citeşte şi Accident spectaculos în Piteşti. A lovit o maşină parcată şi a fost proiectat într-un magazin VIDEO