ACCIDENT GRAV. Un Lamborghini s-a izbit violent de un copac în centrul Capitalei VIDEO

Accident spectaculos în Bucureşti. În centrul Capitalei trei maşini s-au ciocnit din cauza unui şofer imprudent, care nu s-a asigurat când a trecut de pe o bandă pe cealaltă. Un Lamborghini a intrat într-un stâlp şi a fost distrus în totalitate, însă nimeni nu a fost rănit, potrivit România TV. Maşina de lux îi aparţine unui om de afaceri din domeniul imobiliar.

16 feb. 2014, 16:18

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Aviatorilor din Bucureşti. Imediat, la faţa locului au venit mai multe echipaje ale poliţiei, dar şi pompierii, pentru că exista pericolul izbucnirii unui incendiu.

Trei autoturisme se deplasau pe Bulevardul Aviatorilor dintre Piaţa Charles de Gaulle către statuia Aviatorilor. La jumătatea distanţei, şoferul unuia dintre autoturisme nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, a acroşat o altă maşină, care la rândul ei a acroşat un alt autoturism„, a declarat comisarul Marius Magheri de la Brigada Rutieră.

Primul autoturism lovit a fost un Lamborghini, care a ajuns direct într-un stâlp de electricitate. Maşina a fost distrusă complet. Şoferul, Bogdan Ghiţă, cunoscut ca unul dintre fraţii Kid, are afaceri în domeniul imobiliar.

Şoferul maşinii lovite de Lamborghini nu a apucat să facă nicio manevră pentru a evita impactul. „Eu mergeam pe banda doi, normal, şi m-a acroşat pe mine, m-a lovit în roata din stânga, faţă. Nu ştiu ce viteză mare avea, dar avea viteză, altfel nu se înfigea în stâlp„, a declarat unul dintre şoferii loviţi de Lamborghini.

Niciunul dintre şoferii implicaţi nu consumase băuturi alcoolice. Pentru că nu au existat victime, accidentul a fost înregistrat ca o tamponare cu avarii. Şoferul maşinii de lux, care a fost distrusă, era asigurat. Modelul costă în jur de 300.000 de euro.

Citeşte şi: FOTO DEMENŢIAL! Un Lamborghini, de-a dreptul fericit. Proprietarul i-a pus DINŢI!