Accident GRAV în Ciolpani, pe DN1. SMURD a trimis patru ambulanţe. La faţa locului au fost şi două echipaje de DESCARCERARE

Grav accident în Ciolpani, vineri seară. Trei mașini s-au ciocnit violent.

20 apr. 2018, 16:38

UPDATE: Toate cele 7 victime au fost preluate de către echipajele medicale, fiind transportate către mai multe spitale din Capitală, astfel:

  • Două persoane încarcerate, inconștiente, transportate la Floreasca, cu o ambulanță de la SABIF (Serviciul de Ambulanță București-Ilfov) și alta de la SMURD, cu medic (Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare);
  • Doi copii, conștienți, transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu cu două autospeciale SMURD;
  • Trei adulți, constienți, transportați la Elias și Floreasca cu o ambulanță si două autospeciale SMURD.

Mai multe persoane sunt grav rănite, iar echipele de intervenție au ajuns la fața locului. Potrivit primelor indformații, şapte persoane au fost implicate, iar două sunt încarcerate.

Accident grav în Timiş. A MURIT în timp ce se întorcea din Germania

La fața locului acționează patru ambulanțe SMURD, două autospeciale de stingere și două echipaje de descarcerare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Ilfov, pe DN1 Bucureşti- Ploieşti, pe raza localităţii Tâncăbeşti, a avut loc un accident în care au fost implicate 3 autoturisme(pătrundere pe contrasens). Traficul pe sensul către Ploieşti este blocat. Se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Referitor la cauza accidentului, potrivit poliţiştilor, o maşină care se deplasa dinspre Bucureşti spre Ploieşti nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe banda 1. Maşina care circula pe prima bandă a fost proiectată pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

Circulaţia în zonă este îngreunată, circulându-se pe câte o bandă în ambele sensuri.