Accident GRAV în Formula 1. Felipe Massa: Am ţipat în radio, era prea periculos

Pilotul brazilian de Formula 1 Felipe Massa a criticat decizia organizatorilor de a permite desfăşurarea Marelui Premiu al Japoniei, în timpul căruia francezul Jules Bianchi a suferit un grav accident, iar acum se află în stare critică în spital.

06 oct. 2014, 08:43
Accident GRAV în Formula 1. Felipe Massa: Am ţipat în radio, era prea periculos

Felipe Massa a declarat după Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei că organizatorii ar fi trebuit să întrerupă cursa de la Suzuka mult mai devreme de turul 44, când Jules Bianchi a derapat în virajul Castrol şi a intrat în tractorul care degaja monopostul lui Adrian Sutil.

Am strigat în radio cu cinci tururi mai devreme, spunând că este prea multă apă pe circuit, era prea periculos. Sunt foarte îngrijorat în privinţa lui Jules. După părerea mea, organizatorii au dat startul cursei prea devreme, când nu se putea rula, şi au oprit-o prea târziu„, a declarat brazilianul.

Citeşte şi Veşti ÎNGRIJORĂTOARE despre pilotul de Formula 1 Jules Bianchi. NU POATE RESPIRA SINGUR

În turul 44 al cursei de la Suzuka, Jules Bianchi, pilotul francez al echipei Marusia, a suferit un grav accident, el pierzând controlul monopostului şi izbindu-se violent de un tractor. Bianchi este ţinut în momentul de faţă în viaţă doar de aparate.

Citeşte şi ACCIDENT TERIBIL în Formula 1. Jules Bianchi a fost operat la cap. Starea sa e CRITICĂ