Veşti ÎNGRIJORĂTOARE despre pilotul de Formula 1 Jules Bianchi. NU POATE RESPIRA SINGUR

Medicii care se ocupă de starea pilotului francez de Formula 1 Jules Bianchi au dezminţit informaţiile potrivit cărora acesta ar fi capabil să respire, ei anunţând că tânărul de 25 de ani este conectat la aparate.

06 oct. 2014, 06:56
Veşti ÎNGRIJORĂTOARE despre pilotul de Formula 1 Jules Bianchi. NU POATE RESPIRA SINGUR

Jules Bianchi, pilotul echipei Marusia, a suferit un grav accident în Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, iar acum se zbate între viaţă şi moarte. Medicii sunt încă rezervaţi cu privire la şansele sale de supraviueţuire şi au anunţat că francezul de 25 de ani respiră cu ajutorul aparatelor.

Jules Bianchi a ieşit în decor în curba Dunlop şi s-a lovit violent de un utilaj care încerca să degajeze zona de monopostul lui Adrian Sutil, care pierduse controlul maşinii în aceeaşi curbă, un tur mai devreme.

Citeşte şi ACCIDENT TERIBIL în Formula 1. Jules Bianchi a fost operat la cap. Starea sa e CRITICĂ

Condiţiile de cursă şi accidentul lui Bianchi au declanşat intense polemici, fiind acuzate dictatura televiziunilor şi lăcomia publicitarilor. Întrebarea care se află pe buzele tuturor fiind de ce nu s-a decis amânarea cursei cu patru ore, până după trecerea taifunului Phanfone. De altfel, în cele din urmă cursa a fost întreruptă cu nouă tururi mai devreme, din cauza vremii.

Citeşte şi TRAGEDIE. Un fost pilot de Formula 1 a murit într-un accident de motocicletă