Accident grav în judeţul Timiş. Un copil a fost la un pas de a rămâne invalid

Un microbuz s-a răsturnat la intrare într-o localitate din judeţul Timiş după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă. În urma incidentului, un copil de 13 ani, aflat în maşină, a fost transportat de urgenţă la spital. Acesta a fost la un pas de a rămâne invalid. În maşină se mai aflau alte două persoane care au scăpat cu câteva răni uşoare.

RomaniaTV.net
10 sept. 2015, 13:22
Accident grav în judeţul Timiş. Un copil a fost la un pas de a rămâne invalid

Accidentul a avut loc joi după-amiază, la intrare în localitatea Remetea dinspre Timişoara. Şoferul, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a frânat în curbă, moment în care microbuzul a derapat şi s-a răsturnat ajungând pe sensul opus.

În urma accdentului, copilul de 13 ani aflat în microbuz a fost la un pas de a rămâne invalid după ce muncitorii unei fabrici din zonă au vrut să dea o mână de ajutor. Aceştia au legat microbuzul cu un cablu și au încercat să îl tragă cu un motostivuitor, fără însă a observa că piciorul copilului a rămas blocat sub microbuz, potrivit tion.ro.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Tulcea. Patru oameni au văzut moartea cu ochii VIDEO

În cele din urmă, copilul a fost scos de sub maşină de către echipajele de descarcerare sosite imediat la faţa locului. Atât copilul, cât şi celelalte două persoane au fost duse la spital unde au primit îngrijiri medicale.