Accident grav în Mehedinţi. Doi MORŢI după ce două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit violent

Un accident mortal s-a produs, miercuri, în jurul orei 11.30, pe DN6, în județul Mehedinți. Două TIR-uri și un autoturism au fost implicate.

22 iun. 2016, 09:59
Accident grav în Mehedinţi. Doi MORŢI după ce două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit violent

Accidentul a avut loc pe drumul care face legătura între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, pe raza localităţii Gura Văii. Potrivit martorilor de la faţa locului, conducătorul unui autoturism înmatriculat în judeţul Bihor ar fi ieşit prea mult de pe banda de circulaţie, moment în care a intrat în coliziune cu un autotren care venea din sens opus, potrivit adevarul.ro. Un alt autotren care circula regulamentar în spatele acestui autoturism de Bihor nu a mai putut evita impactul şi a intrat în autotrenul implicat în accident.

Impactul a fost extrem de violent, cele două autotrenuri luând pur şi simplu foc, iar şoferul dintr-un vehicul a murit carbonizat. Şi conducătorul autoturismului cu numere de Bihor a decedat pe loc.

Un alt pasager aflat în vehicul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

Circulaţia a fost blocată mai bine de o oră pe DN 6, mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră şi ISU Drobeta fiind dislocate la faţa locului.