Accident grav în Prahova. Doi morţi şi patru răniţi, elicopterul SMURD a intervenit UPDATE

Două persoane au decedat şi patru au fost rănite în urma coliziunii dintre un autoturism şi o dubă, accidentul producându-se pe DN1A, pe raza comunei Măneciu. Trei persoane sunt inconştiente, la faţa locului intervenind elicopterul SMURD.

RomaniaTV.net
15 ian. 2017, 09:46
Accident grav în Prahova. Doi morţi şi patru răniţi, elicopterul SMURD a intervenit UPDATE

UPDATE: Două persoane au murit, iar o a treia persoană, aflată de asemenea în stare gravă având leziuni la mâini şi picioare, va fi preluată de elicopterul SMURD solicitat la faţa locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 1A Ploieşti -Braşov, în comuna Măneciu, localitatea Cheia, în dreptul unei mănăstiri.

Conform primelor informaţii, un autoturism care cobora dinspre Braşov a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o dubă în care erau patru persoane. În urma impactului, duba a fost proiectată în afara şoselei şi s-a răsturnat într-o râpă, la o diferenţă de nivel de aproximativ doi metri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că, în urma accidentului, trei dintre cei patru pasageri ai dubei au fost grav răniţi, fiind incoştienţi, iar la faţa locului a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

În urma accidentului, o femeie a fost proiectată în afara dubei, fiind prinsă sub autovehiculul răsturnat, iar alţi doi pasageri au rămas încarceraţi.

De asemenea, două persoane din autoturism au fost rănite, însă leziunile acestora nu sunt grave, ele fiind conştiente şi ieşind singure din maşină.

În prezent, traficul pe DN 1A, în zona accidentului, se desfăşoară cu restricţii.