Accident GRAV în Vâlcea: 13 persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat VIDEO

Un microbuz s-a răsturnat miercuri dimineaţa în zona industrială a municipiului Râmnicu Vâlcea. 13 persoane au fost rănite, dintre care şase erau elevi care mergeau la liceu.

03 dec. 2014, 06:26
Accident GRAV în Vâlcea: 13 persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat VIDEO

Accidentul rutier s-a produs pe Calea lui Traian, în zona industrială sud. Microbuzul care s-a răsturnat transporta călători pe ruta Râmnicu Vâlcea – Băile Govora. Din primele informaţii se pare că şoferul ar fi adormit la volan. Microbuzul plin cu pasageri a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat într-un şant adânc de 2 metri. 

Citeşte şi Accident MORTAL în Giurgiu. O femeie şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de o autoutilitară

Şoferul microbuzului care a scăpat fără leziuni le-a declarat poliţiştilor că era foarte obosit.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Vâlcea, dar au fost externaţi la scurt timp.

„Din fericire, victimele au suferi răni uşoare, doar trei au necesitat investigaţii la ortopedie, printre cei trei se află şi o minoră. Pasagerii mergeau la Băile Govora cu microbuzul respectiv. Conducătorul a fost testat pentru alcoolemie şi s-a dovedit că nu consumase alcool, cauza accidentului fiind adormirea la volan, moment în care a părăsit sensul de mers şi a intrat pe contrasens, după care s-a răsturnat în şanţ. Traficul nu a fost blocat, dar rugăm conducătorii auto să circule cu atenţie, vremea este nefavorabilă, iar carosabilul este umed şi o eventuală scădere a temperaturii creează condiţii de producere a poleiului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Citeşte şi VREMEA REA face VICTIME. Un microbuz s-a răsturnat în Argeş, nouă persoane sunt rănite VIDEO