Accident grav la Buzău: Coliziune între trei maşini la Mărăcineni

Trei persoane au fost rănite, joi seară, după ce un TIR şi două maşini s-au ciocnit pe DN 2, în zona podului peste râul Buzău. Una dintre maşini şi TIR-ul, care circulau în aceeaşi direcţie, s-au ciocnit, autoturismul fiind proiectat pe sensul opus, unde a lovit o altă maşină.

21 sept. 2017, 18:31
Accident grav la Buzău: Coliziune între trei maşini la Mărăcineni

Trei persoane au fost ranite intr-un eveniment rutier care s-a produs joi seară, pe DN2E85, la intrare în Mărăcineni. Potrivit poliţiştilor, din primele date, se pare că un TIR şi un autoturism care circulau dinspre Râmnicu Sărat spre Buzau, pe DN 2, în localitatea Mărăcineni, au intrat în coliziune, autoturismul fiind proiectat pe contrasens, unde a fost acroşat de un alt autoturism.

În urma accidentului, a rezultat rănirea şoferilor celor două maşini, dar şi a unei pasagere. Toate cele trei victime au fost transportate la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetarile continuă pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.