Accident grav la ieşire din Timişoara. Un şofer teribilist a intrat cu maşina sub un TIR parcat

Un grav accident de circulatie a avut loc la iesire din Timisoara, pe Calea Buziasului. O masina a intrat, efectiv, sub un autotren parcat la marginea soselei.

06 feb. 2015, 08:34
Accident grav la ieşire din Timişoara. Un şofer teribilist a intrat cu maşina sub un TIR parcat

Şoferii unui BMW, respectiv al unui Opel Vectra, si-au masurat caii putere pe Calea Buziasului, la iesire din Timisoara. La un moment dat, soferul Opelului a pierdut controlul volanului si a intrat direct sub un TIR stationat pe marginea soselei si care avea puse avariile.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, în Opel se mai afla inca un barbat, alaturi de sofer, iar cei doi au reusit sa iasa singuri din masina avariata, insa cu rani la nivelul fetei.

Politistii au incercat sa ii legitimeze pe cei doi din Opel, insa acestia nu aveau actele la ei. Mai mult decat atat, nu aveau nici acte la masina, aceasta fiind inmatriculata in Franta.

Dupa scurte investigatii, oamenii legii au gasit mai multe doze de bere in autovehicul, iar cei doi barbati miroseau si ei a alcool, fiind transportati la spital atat pentru ingrijiri medicale, cat si pentru prelevarea de probe biologice.