Accident GRAV pe centura Buzăului din cauza vremii. Două persoane au fost rănite VIDEO

Doi oameni au fost răniţi după ce două maşini s-au ciocnit violent pe centura Buzăului, informează România TV. Martorii spun că şoferul vinovat a provocat accidentul din cauză că i s-au blocat ştergătoarele în timpul ploii torenţiale.

29 mart. 2015, 05:58
Accident GRAV pe centura Buzăului din cauza vremii. Două persoane au fost rănite VIDEO

Un şofer din Buzău a încercat să facă o depăşire, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină de teren condusă de un bucureştean. Şoferul care a provocat accidentul şi soţia sa au fost răniţi. Ei au fost transportaţi la spital în stare gravă, cu mai multe răni. Maşina de teren a fost proiectată în şanţ, însă din fericire, şoferul ei a scăpat nevătămat.

„A pierdut controlul volanului, sau a adormit, că venea exact drept. Celelalte maşini au putut să tragă dreapta că au avut loc. Eu am venit în buza drumului şi chiar aici a venit şi a intrat în mine. Eu cred că n-avea ştergătoarele bune şi n-a văzut drumul”, a spus şoferul lovit.

Citeşte şi Accident SPECTACULOS pe Valea Prahovei. O maşină s-a răsturnat şi a intrat într-o casă VIDEO

Accidentul s-a produs noaptea, în condiţii de vizibilitate redusă din cauza ploii. În plus, poliţiştii cred că şoferul care a provocat accidentul a condus prea tare pe o şoseaua udă.

„Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un conducător auto de 58 de ani din Buzău a intrat pe contrasens, a lovit un alt autoturism condus de un bucureştean de 54 de ani”, a declarat Elena Ostache, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Traficul a fost blocat pe centura Buzăului mai bine de o oră. Şoferul care a provocat accidentul este cercetat acum pentru vătămare corporală.

Citeşte şi Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat în Neamţ. 35 de oameni au văzut moartea cu ochii