ACCIDENT în Cluj, surprins de camera video a unui troleibuz. O fată a fost spulberată de o maşină

O tânără inconştientă a fost spulberată de o maşină, după ce a traversat neregulamentar strada. Scena şocantă a fost surprinsă de camera montată pe un troleibuz din Cluj, iar filmarea a fost postată pe Internet.

13 oct. 2015, 11:09
ACCIDENT în Cluj, surprins de camera video a unui troleibuz. O fată a fost spulberată de o maşină

Din imagini se pare că tânăra a coborât din mijlocul de transport în comun şi, fără să se asigure, a încercat să traverseze strada prin faţa acestuia. În acel moment, o maşină a surprins-o şi lovit-o în plin, proiectând-o la câţiva metri distanţă, scrie voceatransilvaniei.ro.

Accidentul a avut loc pe strada Primăverii din Cluj-Napoca, iar pe imagini se vede că s-ar fi petrecut în data de 10 octombrie 2015, la ora 12:40. Aceleaşi imagini o arată pe tânără cum este ajutată de şoferul maşinii care a accidentat-o.

„O tânără de 21 de ani din Hunedoara, în calitate de pieton, a traversat strada Primăverii prin loc nepermis şi fără a se asigura corespunzător, fiind surprinsă şi accidentată grav de un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani din Cluj-Napoca. Tânăra a fost transportată la UPU Cluj-Napoca, iar pagubele estimate sunt de 1.500 de lei”, a declarat Ştefana Maria Moldovan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Citeşte şi Tragedie rutieră cu români în Italia. Un microbuz s-a răsturnat pe o autostradă